Oeteldonkstijl

Foute trainingspakken inzetbaar op veel verschillende feesten!

Foute trainingspakken, ofwel 80s pakken, zijn ongekend populair! Natuurlijk te dragen tijdens carnaval, maar de foute parties schieten als paddenstoelen uit de grond. Onze foute trainingspakken leveren wij altijd uit voorraad en tegen de laagste prijs!

Filters
Blauw
Rood
Oranje
Groen
Roze
Paars
Bruin
Zwart
Standaard
Prijs
Fout trainingspak 80's roze

Fout trainingspak roze

Het foute trainingspak; ongekend populair tijdens verkleedfeestjes!

Vanaf
29,50
Per stuk
Fout trainingspak 80s pak Holland Oranje

Fout trainingspak Holland oranje

Het fout oranje trainingspak dat ervoor zorgt dat je opvalt tussen het oranje legioen, tijdens het voetbal of Koningsdag!

Vanaf
29,50
Per stuk
De vraag naar onze foute trainingspakken is het afgelopen jaar ontzettend toegenomen! Niet alleen in de periode van carnaval, maar door het hele jaar heen worden de foute trainingspakken grootschalig afgenomen!

Foute trainingspakken voor verschillende gelegenheden


Natuurlijk worden de foute trainingspakken in tijden van carnaval mega grootschalig afgenomen, echter ontstaan er steeds meer gelegenheden waarbij de foute trainingspakken goed van pas komen. Denk daarbij aan de enorme toename van het aantal "foute parties", deze schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn ontzettend populair! Ook zien we onze foute trainingspakken ontzettend vaak terug op festivals en evenementen.
Wij proberen voor ieder event een passend pak te maken. Onze foute oranje pak is daar een goed voorbeeld van.

Foute trainingspakken; altijd uit voorraad en tegen de laagste prijs!


Vanwege het feit dat wij onze foute trainingspakken grootschalig inkopen, kunnen we altijd de laagste prijs garanderen. Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van de foute trainingspakken is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Jouw foute trainingspak vandaag voor 18:00 uur kopen = morgen al bij je in huis!
9.2
toppie
Ga zo door
Uitstekende snelle service!
Artikel teveel besteld en zonder problemen teruggestuurd en geld terug gekregen. Vriendelijke klantenservice aan de telefoon.
Het door mij bestelde artikel is naar wens en snel geleverd.
Ik ben erg blij met het geleverde artikel en het is twee dagen na mijn bestelling bezorgd. Heel veel dank daarvoor.
Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten