Oeteldonkstijl

Salvador Dalí masker

Populair masker tegen de laagste prijs van Nederland!

Netflix, wie kent het niet? Met de hitseries van dit moment! Een gemaskerde bende overvalt een bank. Maar overvallen ze deze eigenlijk wel? Of zit er veel meer achter? Dat is de grote vraag, en daarom wil iedereen deze serie kijken. Met ons masker zorg je overal voor een mysterieus maar leuk effect!

Combineer jouw masker met onze Oeteldonk artikelen!

Carnaval vieren in Oeteldonk is natuurlijk het mooiste dat er is. Oeteldonk staat natuurlijk bekend om de mooie rood , wit en gele kleuren. Iedereen in Oeteldonk laat dit terug komen in zijn of haar outfit. Hierin kan je natuurlijk niet achter blijven! Combineer daarom jouw outfit met onze Oeteldonkse sjaal of onze Oeteldonkse sieraden en armbanden

Vind hier het echte masker van Salvador Dalí!

De welbekende maskers die gedragen worden tijdens de serie zijn van de bekende Spaanse schilder Salvador Dalí! Deze maskers zorgen voor een mysterieuze identiteit tijdens verschillende soorten feesten. Salvador Dalí is een van de meest beroemde kunstschilder van Spanje en de wereld! In de tijd dat hij leefde was hij al wereld beroemd. In tegenstelling tot andere kunstenaars die pas mega bekend werden na dat deze kunstenaars heen waren gegaan.

Hij is bekend geworden door zijn realistische kunst en zijn zeer opvallende snor. Dit masker is ook geen kunstwerk van hemzelf , maar het is zijn eigen gezicht. Door de enorme populariteit van Dalí heeft deze serie gekozen om dit masker te gebruiken in de serie.

Maak jouw carnaval compleet met ons masker!


Tijdens carnaval kan je natuurlijk zo gek doen als je zelf wilt. En dat is ook het mooie aan carnaval! En dat begrijpen wij ook volledig. Daarom proberen wij zo snel mogelijk mee te gaan in de hypes die gaande zijn, zo ook deze serie. Ook voor de last minute behoefte is Oeteldonkstijl er voor jou! Als je jouw bestelling voor 18:00 besteld is hij de volgende werkdag in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
4.5