Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Zijn de prijzen op de site inclusief BTW?

Alle prijzen van de feestartikelen en partygadgets op de site worden inclusief BTW en exclusief verzendkosten weergegeven, tenzij anders vermeld.

Hoe kunnen de prijzen van Oeteldonkstijl zo laag zijn?

Oeteldonkstijl kan haar Oeteldonkse emblemen en Oeteldonksefeestkleding tegen de laagste prijs van Nederland aanbieden vanwege het feit dat wij onze producten heel erg groot inkopen. Daarnaast kopen wij onze producten direct bij de bron in, waardoor wij de beste prijzen kunnen bieden.

Zijn er kortingscodes beschikbaar?

Hier vind je een overzicht van de lopende acties bij De Horeca Bazaar:

10% korting bij een tag op social media
Wij zijn altijd super benieuwd naar hoe onze Oeteldonk producten door jou worden gebruikt! Deel je mooiste foto's op social media en tag @Oeteldonkstijl.nl. Je ontvangt van ons een kortingscode van 10% op je volgende bestelling.

Bij het plaatsen van een afbeelding en het taggen van Oeteldonkstijl geef je ons direct toestemming om de foto's te gebruiken via onze eigen kanalen. Mochten wij de afbeeldingen gebruiken, dan vermelden wij uiteraard de bron.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.