Oeteldonkstijl

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Alle prijzen van de feestartikelen en partygadgets op de site worden inclusief BTW en exclusief verzendkosten weergegeven, tenzij anders vermeld.

Oeteldonkstijl kan haar Oeteldonkse emblemen en Oeteldonksefeestkleding tegen de laagste prijs van Nederland aanbieden vanwege het feit dat wij onze producten heel erg groot inkopen. Daarnaast kopen wij onze producten direct bij de bron in, waardoor wij de beste prijzen kunnen bieden.

Hier vind je een overzicht van de lopende acties bij De Horeca Bazaar:

10% korting bij een tag op social media
Wij zijn altijd super benieuwd naar hoe onze Oeteldonk producten door jou worden gebruikt! Deel je mooiste foto's op social media en tag @Oeteldonkstijl.nl. Je ontvangt van ons een kortingscode van 10% op je volgende bestelling.

Bij het plaatsen van een afbeelding en het taggen van Oeteldonkstijl geef je ons direct toestemming om de foto's te gebruiken via onze eigen kanalen. Mochten wij de afbeeldingen gebruiken, dan vermelden wij uiteraard de bron.