De leukste feestartikelen en accessoires voor carnaval in Den Bosch!

Uiteraard heeft u de basisingrediënten voor uw Oeteldonkse kleding in huis. Maar hier vindt u ook de leukste feestartikelen en accessoires voor uw Outfit!

Ook decoratie hebben we in de Oeteldonkse kleuren

Oeteldonkse decoratie

Oeteldonk is een begrip geworden in Nederland. Uiteraard hebben we ook decoratie die helemaal gericht is op de Oeteldonkse kleuren.

Versier jezelf of iemand anders met deze Oeteldonk schmink stift!

Oeteldonk schminkstift

Een populaire toevoeging tijdens carnaval in Den Bosch, de Oeteldonk schmink stift!

Zorg voor nog meer sfeer in Oeteldonk met je eigen led foam stick!

Led foam sticks

Led foam sticks zijn DE partygadget van nu! Op festivals, bruiloften en natuurlijk in Oeteldonk mogen deze sfeermakers niet ontbreken!

Hawaii kettingen in alle kleuren voor verschillende thema's!

Hawaiikransen

Hawaii slingers zijn de ideale toevoeging op uw carnavals outfit! Wij hebben voor ieder thema de juiste match Hawaii krans!

Glow sticks zijn een goedkope en leuke toevoeging op uw Oeteldonkse kleding!

Glow sticks

Glow sticks, oftewel breeklichtjes, zijn zeer populaire feestartikelen die direct zorgen voor meer sfeer. Deze lichtgevende armbandjes zijn een aanvulling op iedere outfit!

Feesthoedjes van karton en feesthoedjes met LED lichtjes!

Feesthoedjes

We bieden verschillende feesthoedjes aan; goedkope kartonnen feesthoedjes en feesthoedjes met leuke led lichtjes erin! Onze feesthoedjes maken uw Oeteldonkse outfit helemaal compleet!

Led ringen DE toevoeging op uw Carnavals outfit!

Led ringen

Led ringen zijn een zeer leuke toevoeging op uw Oeteldonkse kleding. U zult nog meer opvallen in de Oeteldonkse menigte met deze prachtige vingerlampjes.

Maak carnaval in Oeteldonk compleet met deze leuke nepsnorren en mooie maskers!

Nepsnorren & maskers

Carnaval staat bekend vanwege het verkleden. Maskers en nepsnorren zijn bij uitstek leuke producten om als laatste toe te voegen aan uw Oeteldonkse outfit!

Unieke toevoeging op uw Oeteldonk outfit; opblaasdieren voor om uw middel!

Opblaasdieren

Opblaasdieren om uw middel zijn erg leuke toevoegingen op uw Oeteldonkse outfit, de kikker is in Den Bosch natuurlijk de beste keus!

Van Oeteldonkse bril tot mooie festival bril!

Zonnebrillen

Carnaval staat voor verkleden, in de Oeteldonkse stijl of naar een stijl naar keuze. Zonnebrillen zijn altijd leuke accessoires tijdens carnaval!

Carnavals confetti & serpentine

Carnavals confetti & serpentine

Carnaval vieren kan natuurlijk niet zonder confetti, daarom bieden wij een ruim assortiment aan confetti shooters voor verschillende carnavals steden!

Oeteldonk staat bekend om het mooie rood-wit-geel, de Oeteldonkse sjaal en natuurlijk het jasje met Oeteldonk emblemen. Maar het is natuurlijk erg leuk om nog verder uit te pakken, nog creatiever te zijn. Naast de absolute must haves bieden wij u ook producten die uw Oeteldonkse outfit helemaal af maken, de feestartikelen die de puntjes op de i zetten!

Hawaii kettingen, led foam sticks, feesthoedjes en nog veel meer!

Carnaval staat voor gek, over de top. Het kan bijna niet gek genoeg wanneer je feest komt vieren in Oeteldonk. Wij bieden u de mogelijkheid om echt uit te pakken met uw outfit. Naast de typisch Oeteldonkse kleding is het bijvoorbeeld leuk om uw outfit af te maken met de leuke feesthoedjes, led foam sticks en andere leuke toevoegingen om het absolute middelpunt te zijn tijdens Oeteldonk!

Voor wie zijn deze carnaval feestartikelen?

Wij richten ons op de carnavalsvierders, en dan voornamelijk de carnavalsvierders in Den Bosch. Den Bosch (Oeteldonk) is namelijk de meest populaire carnavalsbestemming in Nederland. De feestartikelen onder deze categorie zijn voornamelijk producten die een leuke toevoeging vormen op uw carnavals outfit, die de finishing touch geven aan uw Oeteldonkse kleding!

Feestartikelen voor de ultieme carnaval in Den Bosch tegen de laagste prijs!

Oeteldonkstijl biedt u een zeer breed assortiment van leuke, unieke kledingstukken en feestartikelen voor een geslaagde carnaval in Den Bosch. Niet alleen ons assortiment is uniek in Nederland, wij bieden u ook ten aller tijden de garantie op de laagste prijs voor onze producten. Met onze inkooppartner De Horeca Bazaar (grootste importeur van led foam sticks en Hawaii kettingen in Europa) zorgen wij voor de leukste gadgets en toevoegingen voor uw carnavals outfit!
9.1
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.
Makkelijk bestellen en snel binnen
Goed
Levering binnen 1 dag!
Na bestelling binnen 1 dag geleverd!