Oeteldonkstijl

Carnavals confetti & serpentine

Carnaval vieren kan natuurlijk niet zonder confetti, daarom bieden wij een ruim assortiment aan confetti shooters voor verschillende carnavals steden!

Filters
Wit
Blauw
Rood
Oranje
Geel
Groen
Multicolor
Standaard
Prijs
Bij het horen van het woord carnaval komen er als Brabander meteen tientallen herinneringen naar boven. Of het nou dat worstenbroodje op de vrijdagmiddag is of het confetti in je bier, we kennen het allemaal! Maar aangezien wij geen worstenbroodjes verkopen zullen we het hier vooral hebben over de confetti in je bier!

Want wij dragen namelijk graag bij aan confetti en je bier! Want zeg nou eerlijk, zonder heel veel confetti is carnaval niet compleet… Daarom vinden we het belangrijk dat we naast onze “Oeteldonk confetti” ook confetti kanonnen voor andere grote steden uit Brabant aanbieden. Want als het aan ons ligt regent het overal confetti tijdens carnaval!

Van Italiaanse snoepjes naar de carnavalsconfetti van nu!

Het woord confetti komt uit het Italiaans. Het betekend letterlijk suikerwaar. Het werd uitgedeeld tijdens bruiloften in Italië. Hier kreeg je 5 snoepjes, deze stonden allemaal voor het geluk in het huwelijk. Het snoepgoed is overgewaaid naar Duitsland. Daar werd tijdens optochten snoep gegooid. Dit zie je in Nederland ook nog wel eens. Maar snoepjes zijn natuurlijk hard. Daarom is dit later vervangen in een vriendelijkere en goedkopere vorm. De papieren confetti zoals wij het nu kennen.

Echter waren ze in Frankrijk al eerder met het gebruiken van de papieren confetti. In 1891 werd er papieren confetti gebruikt in Casino de Paris. Hier werden oude feestversieringen die fijn waren geknipt gebruikt. Later gebruikten de Amerikanen het ook tijdens parades van de president. Wij als Brabanders waren dus niet de eerste, maar we hebben het zeker eigen gemaakt door de jaren heen!

Professionele confetti shooters van MagicFX

Onze carnavals shooters zijn van het merk MagicFX. Dit zijn dé marktleiders op het gebeid van special effects voor festivals en horeca. Zo ook op het gebied van confetti en confetti shooters. Je betaald meer voor een shooter van MagixFX dan je bij de Action betaald. Maar de kwaliteit ligt ook veel hoger dan bij een shooter van andere winkels. Zo heb je in een kroeg al meer dan genoeg aan een shooter van 28cm. Deze schieten namelijk al door je hele kroeg. Wil je buiten vanaf je carnavalswagen schieten kun je gaan voor de shooter van 80cm. Hiermee kun je hele publiek bedekken in een laag van confetti!

Carnavalsconfetti voor jouw stad!

Zoals al eerder gezegd hebben we carnavals confetti voor vrijwel elke grote stad in Brabant. Kom je uit Lampegat, Kruikenstad, Kielegat of Vasteloavend. Dan hebben we ook voor jullie de juiste shooter in huis. En natuurlijk hebben we meer dan genoeg confetti om heel Oeteldonk te bedekken!

Bij Oeteldonkstijl betaal je nooit te veel! We bieden namelijk de beste kwaliteit voor de beste prijs. Dus twijfel niet langer en bestel snel bij Oeteldonkstijl.nl!
9.2
Super snel en keurig geleverd
Prima
Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d...
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden