Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Feestartikelen carnaval Den Bosch › Feesthoedjes

4 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Feesthoedjes van karton en feesthoedjes met LED lichtjes!

Carnaval is een feest om jezelf optimaal uit te dossen. Met carnaval mag het, met carnaval kan het! Tijdens carnaval in Den Bosch (dan verandert de naam Den Bosch in Oeteldonk) zien we de meeste feestvierders uitgedost met de rood-wit-gele Oeteldonkse sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen, dat zijn de basisingrediënten voor een geslaagde carnaval in Oeteldonk. Echter wil je je ook onderscheiden van de rest van de menigte, je wil opvallen! Dat kan door uw Oeteldonkse kleding te combineren met de leukste accessoires!

Feesthoedjes van papier en Feesthoedjes met led verlichting!

Feesthoedjes heb je natuurlijk in vele vormen en maten. Wij richten ons op de twee meest populaire feesthoedjes; met led lichtjes in het hoedje en de feesthoedjes van papier. Deze mega populaire feesthoedjes zijn onwijs populair tijdens carnaval. Ook tijdens carnaval in Den Bosch worden de feesthoedjes veelvuldig gebruikt om de Oeteldonkse outfit helemaal compleet te maken!

Feesthoedjes via onze partner De Horeca Bazaar!

Wij bieden onze feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland, zo ook deze verschillende types feesthoedjes. Wij kunnen dit doen omdat we een nauwe samenwerking hebben met een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa; De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar importeert de feesthoedjes in zeer grote aantallen waardoor er enorme schaalvoordelen behaald worden tijdens het inkoopproces. Wij zijn daarom ook blij en trots om een zeer goede samenwerking tot stand te hebben gebracht met deze importeur. Wanneer u de LED feesthoedjes en kartonnen feesthoedjes zeer grootschalig in zou willen kopen, dan verwijzen wij u ook graag door naar De Horeca Bazaar.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.