Oeteldonkstijl

Feesthoedjes van karton en feesthoedjes met LED lichtjes!

We bieden verschillende feesthoedjes aan; goedkope kartonnen feesthoedjes en feesthoedjes met leuke led lichtjes erin! Onze feesthoedjes maken uw Oeteldonkse outfit helemaal compleet!

Carnaval is een feest om jezelf optimaal uit te dossen. Met carnaval mag het, met carnaval kan het! Tijdens carnaval in Den Bosch (dan verandert de naam Den Bosch in Oeteldonk) zien we de meeste feestvierders uitgedost met de rood-wit-gele Oeteldonkse sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen, dat zijn de basisingrediënten voor een geslaagde carnaval in Oeteldonk. Echter wil je je ook onderscheiden van de rest van de menigte, je wil opvallen! Dat kan door uw Oeteldonkse kleding te combineren met de leukste accessoires!

Feesthoedjes van papier en Feesthoedjes met led verlichting!

Feesthoedjes heb je natuurlijk in vele vormen en maten. Wij richten ons op de twee meest populaire feesthoedjes; met led lichtjes in het hoedje en de feesthoedjes van papier. Deze mega populaire feesthoedjes zijn onwijs populair tijdens carnaval. Ook tijdens carnaval in Den Bosch worden de feesthoedjes veelvuldig gebruikt om de Oeteldonkse outfit helemaal compleet te maken!

Feesthoedjes via onze partner De Horeca Bazaar!

Wij bieden onze feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland, zo ook deze verschillende types feesthoedjes. Wij kunnen dit doen omdat we een nauwe samenwerking hebben met een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa; De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar importeert de feesthoedjes in zeer grote aantallen waardoor er enorme schaalvoordelen behaald worden tijdens het inkoopproces. Wij zijn daarom ook blij en trots om een zeer goede samenwerking tot stand te hebben gebracht met deze importeur. Wanneer u de LED feesthoedjes en kartonnen feesthoedjes zeer grootschalig in zou willen kopen, dan verwijzen wij u ook graag door naar De Horeca Bazaar.
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...