Oeteldonkstijl

Glow sticks zijn een goedkope en leuke toevoeging op uw Oeteldonkse kleding!

Glow sticks, oftewel breeklichtjes, zijn zeer populaire feestartikelen die direct zorgen voor meer sfeer. Deze lichtgevende armbandjes zijn een aanvulling op iedere outfit!

Helaas, er zijn geen resultaten...
Iedereen kent de glow sticks! Deze armbandjes gaan licht geven wanneer je ze een paar keer breekt (vandaar de naam breeklichtjes of breaklights). De glow sticks zijn een leuke en goedkope manier om jezelf te decoreren, om jezelf net wat meer te onderscheiden van de rest van de feestgangers. Iedere tube glow sticks gaat gepaard met 100 connectoren zodat je van het lichtgevend staafje een lichtgevend armbandje, of zelfs lichtgevende ketting, kan maken!

Glow sticks als toevoeg op uw Oeteldonkse outfit!

Onze glow sticks zitten in een koker van 100 stuks. De tube glow sticks is inclusief 100 connectoren zodat je van iedere glow stick een lichtgevend armbandje kan maken. Wij verkopen de glow sticks in alle mogelijke kleuren. Op deze manier kun je de kleur glow armbandjes perfect combineren met de rest van uw Oeteldonkse kleding. Vanwege het feit dat de glow sticks per 100 verpakt zijn, kunt u de glow sticks delen met vrienden en vriendinnen zodat u als eenheid door de Bossche kroegen gaat! Met deze leuke en zeer populaire glow sticks bent u letterlijk het lichtpuntje binnen Oeteldonk!

De Horeca Bazaar als import partner voor onze Glow Sticks!

Wij kunnen deze populaire glow sticks in iedere kleur aanbieden en doen dat tegen de scherpste prijs van Nederland! Hoe wij dat kunnen? Voor onze feestartikelen, en dus ook voor deze populaire breeklichtjes, werken wij samen met De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar is een van de grootste importeurs van feestartikelen in Nederland en Belgie. Vanwege de enorme aantallen glow sticks die De Horeca Bazaar importeert, kunnen zij enorm scherpe tarieven hanteren. Wanneer u zeer grote aantallen glow sticks zou willen bestellen, verwijzen wij u graag door naar onze partner De Horeca Bazaar.
9.1
Het door mij bestelde artikel is naar wens en snel geleverd.
Ik ben erg blij met het geleverde artikel en het is twee dagen na mijn bestelling bezorgd. Heel veel dank daarvoor.
Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.