Glow sticks - rood

De perfecte aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

glow in the dark party
Oeteldonk is een begrip aan het worden in Nederland. Waar het voorheen vooral het Zuidelijke deel van Nederland bekend was met carnaval in Den Bosch, daar is de rest van Nederland inmiddels ook geïnfecteerd geraakt met het Oeteldonk virus! Oeteldonk is niet voor niets de carnavalsstad die jaarlijks het meeste gasten trekt.
Iedereen die carnaval in Oeteldonk kent, weet dat Oeteldonk staat voor gezelligheid, saamhorigheid en gelijkheid. Vooral dat laatste komt ook duidelijk terug in de Oeteldonkse kleding; alles is rood wit geel. Uiteraard bieden wij de must have aan; de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Echter geven wij u ook de mogelijkheid uzelf te onderscheiden in de menigte. Deze leuke glow sticks zijn daar een goed voorbeeld van.

Glow sticks als makkelijke en goedkope toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!


Deze glow sticks zitten per 100 in een tube en zijn allemaal rood. Met behulp van de toegevoegde connectoren kunnen de glow sticks makkelijk omgezet worden in lichtgevende armbandjes. Ook zijn er meerdere glow sticks aan elkaar te maken waardoor je een glow ketting creëert. Onze tubes glow sticks zijn ontzettend populair. Vooral in de donkere kroegen of tijdens de avonduren geven deze prachtige glow sticks een fantastisch resultaat.