Hawaii kransen - multicolor

Hawaii kransen; een vrolijke gadget voor je Oeteldonkse kleding.

Hawaiikrans carnaval hawaiislinger
Wat hebben Hawaii en Oeteldonk met elkaar te maken? Naast dat het er altijd feest is, hebben beide ook een zeer kenmerkende klederdracht. De kleurrijke hawaii-shirt zijn eenieder bekend. De Oeteldonkse kledingdracht staat bekend om zijn boerenkielen of Oeteldonkse jasjes. De Bosschenaren versieren deze jasjes volledig met Oeteldonkse emblemen. Zo stralen zij tijden het carnaval in Oeteldonk een eenheid uit. Iedereen is gelijk en iedereen viert feest. Hoe gekker, hoe beter.

Hawaiik slingers, de ultieme toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!


Hawaiikransen zijn een perfecte toevoeging op ieder carnavals kostuum. Of je je nu houdt aan de Oeteldonkse traditie of niet. Je kunt ze dragen op je Oeteldonkse jasje, maar ook zeker op andere verkleedkleding. Een hawaiikrans zorgt ervoor dat je er meteen een stuk feestelijker en vrolijker uit ziet. Carnaval valt meestal in januari of februari en dan kan het nog al guur en koud zijn. Vandaar dat veel mensen kiezen voor een Oeteldonk sjaal om de nek, maar ook in combinatie met de Oeteldonkse sjaal is de hawaiikrans zeker een aanrader.

Kwaliteits hawaii slingers van De Horeca Bazaar


De Horeca Bazaar staat bekend als betrouwbare importeur van feestartikelen, en dus ook van de hawaii slingers. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij zaken doen met deze importeur. De hawaii slingers worden vaak in grotere aantallen aangeboden, op Oeteldonkstijl kunt u de hawaii ketting al per stuk bestellen! Natuurlijk is het leuk om met de gehele vrienden of vriendinnengroep dezelfde hawaii ketting om te hebben, daar hebben we met onze "vriendenkorting" natuurlijk ook aan gedacht. Oeteldonk is niet voor niks een grote familie!
Uw hawaii ketting kopen voor 15:00 uur = de volgende werkdag bij u in huis!
Ook iets voor jou?
Oranje hawaiikranse carnavalskleding

Hawaiikransen - oranje

Hawaiikransen als accessoire bij je Oeteldonkse kleding, gegarandeerd de goedkoopste.

Vanaf
0,52
Per stuk
Roze Hawaii krans kopen

Hawaiikransen - roze

Roze hawaiikransen, de ultieme partygadget! Ook tijdens carnaval in Oeteldonk!

Vanaf
0,52
Per stuk