Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Feestartikelen carnaval Den Bosch › Led foam sticks

7 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Zorg voor nog meer sfeer in Oeteldonk met je eigen led foam stick!

Oeteldonk is een feest van sfeer, gezelligheid en gemoedelijkheid. De gasten, kroegeigenaren en sfeerproducten zijn belangrijke onderdelen die deze ultieme sfeer helpen te bereiken. Zo kunnen we de led foam sticks met recht DE partygadget noemen, eigenlijk al sinds 2013. Deze ultieme sfeermaker zien we veel terug op festivals, in de horeca en op bruiloften. De led foam sticks mogen dan ook absoluut niet ontbreken in Oeteldonk!

Hoe werken deze led foam sticks?

Deze ultieme sfeermakers zijn erg makkelijk te gebruiken. Het batterijtje zit er al in. Het enige wat je hoeft te doen is het veiligheidslipje uit het batterijtje te trekken, en de led foam sticks vervolgens op de gewenste knipperstand te zetten. De stick heeft namelijk 3 verschillende standen; van heel snel knipperend tot langzaam knipperend. Je kunt de led foam stick ook weer uitzetten om op deze manier het batterijtje te sparen. De foam stick is dan dus makkelijk de volgende dag weer te gebruiken.

Led foam sticks in grote hoeveelheden bestellen?

Voor onze feestartikelen, en dus ook voor de led foam sticks, werken wij samen met onze importpartner De Horeca Bazaar. Door grootschalige inkoop kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden en toch aan u als consument per stuk verkopen. Wij richten ons op u als carnavalsganger. Bent u geïnteresseerd om de led foam sticks in grote aantallen aan te kopen, dan kunt u makkelijk terecht bij De Horeca Bazaar voor de scherpste prijzen en grote aantallen.
Vanwege onze grootschalige import kunnen wij ten alle tijden onze 24-uurs service garanderen; vandaag uw led foam stick voor Oeteldonk kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.