Led foam sticks - oranje

Oranje LED foam sticks, dé nummer 1 partygadget voor Oeteldonk!

led foamstick
Ieder jaar reizen duizenden feestvierders af naar de Brabantse hoofdstad om carnaval te vieren in Oeteldonk. De stad kleurt rood-wit-geel en in iedere straat en kroeg is er iets te beleven. Het carnaval in Oeteldonk typeert zich door de gebruiken en symbolen die al eeuwenlang meegaan. Carnaval draait om de eenheid. Dat komt ook terug in de Oeteldonkse kleding. Waar voorheen de boerenkiel het meest geziene kledingstuk was, zien we anno 2017 veel Oeteldonkse jasjes, compleet met Oeteldonkse emblemen en Oeteldonk sjaal. Het carnavalsfeest is voor jong en oud. Niet voor niet kun je dus van 's ochtendsvroeg tot 's nachts heel laat terecht in Oeteldonk.

Carnaval in Oeteldonk en oranje LED foam sticksBehoor jij tot de laatste groep en ben je tot in de late uurtjes nog in de Bossche kroegen te vinden? Dan zijn de oranje LED foam sticks zeker iets voor jou. Foam sticks zijn de laatste jaren dé nummer 1 party gadget. Je ziet ze overal, van de grootste festivals tot op kleine feesten bij jou op de hoek. Nu zijn ze ook in kleine aantallen te bestellen, zodat jij en je vrienden Oeteldonk op zijn kop kunnen zetten met LED foam sticks. Gunstige bijkomstigheid: je raakt elkaar niet meer kwijt in de overvolle straten en kroegen.

Kwaliteit Led foam sticks van De Horeca Bazaar


De led foam sticks zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons uitgaansleven. Deze sfeerverhogende led foam sticks zien we op bruiloften, in de horeca en op grootschalige evenementen. Wij stellen ze echter ook beschikbaar voor u! Om nog meer op te vallen tijdens het ultieme carnavalsfeest in Oeteldonk! Wij zijn zeer trots dat we voor de led foam sticks samenwerken met de grootste importeur van de led sticks in Europa; De Horeca Bazaar. Waar De Horeca Bazaar zich richt op grootschalige afname van de Led foam sticks, bieden wij ze al per stuk aan zodat ook u het lichtpunt in de menigte kan zijn! Deze led foam sticks zijn de laatste puntjes op de i voordat u Oeteldonk onveilig kan gaan maken!