Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Led foam sticks - rood

Verhoog de sfeer tijdens Oeteldonk nog verder met de led foam sticks!

Beschrijving

Carnaval is een geweldig evenement dat jaarlijks steeds meer gasten trekt. Waar carnaval voorheen enkel gericht was op inwoners van Noord-Brabant en Limburg, daar lopen nu hele delen van Nederland uit om dit jaarlijkse spektakel mee te kunnen maken. Den Bosch is de stad die de meeste gasten van buitenaf naar de stad weet te trekken. in tijden van carnaval wordt de stad 's-Hertogenbosch omgedoopt tot Oeteldonk. Vooral veel gasten uit de Randstad en Utrecht trekken jaarlijks naar Oeteldonk. Over enkele jaren is de naam Oeteldonk meer bekend dan de naam Den Bosch. In Oeteldonk hangt de ultieme gezelligheidssfeer; iedereen zingt, feest en danst met elkaar door de straten en in de kroegen.

Led foam sticks sfeerverhoger in Oeteldonk!


In Oeteldonk heerst een geweldige, zeer gezellige sfeer. Vanwege Oeteldonkse kleding en de rood-wit-gele uitstraling is iedereen gelijk. Iedereen is hetzelfde. echter kun je de gezelligheid nog een beetje verder bevorderen door je Oeteldonkse kleding aan te vullen met onze led foam sticks. De foam sticks zijn al een aantal jaar de nummer 1 sfeerverhoger in Nederland tijdens festivals en evenementen. Nu is het dus ook mogelijk om je eigen foam stick mee te nemen naar de Oeteldonkse kroegen! Hierdoor zorgt u voor een geweldige sfeer!

Led foam sticks tegen de scherpste prijs, al per stuk te koop!


De led foam sticks zijn de laatste jaren uitgegroeid tot party item nummer 1! Daar valt niet meer aan te twisten, overal zien we de led foam sticks. Met De Horeca Bazaar als import partner kunnen wij deze zeer populaire Led foam sticks erg scherp aanbieden. De Horeca Bazaar is de grootste importeur van de led foam sticks in Europa en wij zijn dan ook trots dat we zaken doen met deze grootschalige importeur. Zij kopen de led foam sticks zeer grootschalig in tegen de laagste prijs, wij bieden ze echter al aan vanaf 1 stuk. Deze sfeerverhoger met led lampjes maakt uw carnaval compleet!

Details

Deze led foam sticks hebben de volgende eigenschappen:

- In 3 verschillende knipperstanden te zetten
- Deze led foam stcik bevat 3 rode ledjes
- Deze led foam stick heeft een afmeting van 48x4cm
- De led foam stick is DE sfeermaker in Oeteldonk!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.