Led foam sticks - wit

Led foam sticks meenemen naar het feestgedruis in Oeteldonk!

led foam sticks kopen
Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch krijgt in de dagen van carnaval. Waar de feestvierders in Oeteldonk voorheen vooral uit Den Bosch en omstreken kwamen, loopt nu heel Nederland uit voor dit geweldige spektakel. Sterker nog; Oeteldonk trekt de meeste gasten van buiten de stadsgrenzen van alle carnavalssteden in Noord-Brabant en Limburg. Vooral uit de Randstad en Utrecht komen er steeds grotere stromen gasten richting de gezelligheid van Oeteldonk. Zorg voor je Oeteldonkse sjaal, je jasje met Oeteldonkse emblemen en ook alle feestartikelen zijn meer dan welkom om de sfeer nog verder te verhogen!

Led foam sticks voor de ultieme Oeteldonk sfeer!


Oeteldonk staat bekend vanwege de goede sfeer; iedereen staat met elkaar te dansen, te feesten en te sjansen. Het is een feest voor jong en oud. Wat iedereen gemeen heeft is de Oeteldonkse kleding; de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen zijn de basis voor je carnavals outfit. Echter is het leuk om deze outfit verder uit te breiden, om te zorgen dat je opvalt. Tijdens carnaval is (bijna) niks te gek. De led foam sticks passen perfect in e sfeer van Oeteldonk. Wanneer je met je vriendengroep allemaal een foam stick meeneemt de kroeg in, dan zorgt dit voor het ultieme WOW-effect. Vul je Oeteldonkse kleding aan met deze mooie witte led foam sticks!

Foam sticks van De Horeca Bazaar, altijd de beste kwaliteit!


In ons huidige uitgaansleven zijn sfeer en beleving de absolute kernwaarde. En wanneer we het over sfeerverhogende feestartikelen hebben, dan hebben we het automatisch over de led foam sticks! Onze led sticks zijn afkomstig van de grootste importeur van kwalitatief hoogstaande feestartikelen in Europa; De Horeca Bazaar. Vanwege het feit dat De Horeca Bazaar de beste kwaliteit en prijs kan garanderen voor de Led foam sticks, zijn wij erg trots zaken te kunnen doen met De Horeca Bazaar.
De led foam sticks zorgen altijd voor een betere sfeer, zelfs tijdens Oeteldonk zorgen ze ervoor dat u nog verder op zult vallen en de sfeer nog beter zal zijn!