Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Feestartikelen carnaval Den Bosch › Led ringen

4 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Led ringen DE toevoeging op uw Carnavals outfit!

Carnaval is natuurlijk een feest van uiterste, een feest waarin gezelligheid en sfeer kernwoorden zijn. Tijdens carnaval staat de Oeteldonkse kleding, de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen natuurlijk centraal. Maar onze feestartikelen maken het natuurlijk helemaal compleet. Zo zorgen deze led ringen er bijvoorbeeld ook voor dat u als verrassen de verschijning door de Oeteldonkse straten loopt en de gasten in de Oeteldonkse horeca verstelt doet staan!

Led ringen in de kleuren van uw Carnavals outfit!

Wij bieden de led ringen aan in de kleuren blauw, rood, groen en wit. Op deze manier kunt u de leuke led ringen prachtig combineren met de kleuren van uw Oeteldonkse kleding. De led ringen geven een prachtig effect. U kunt de led ringen met een siliconen bandje om je vingers doen. Op deze manier creëer je je eigen lichtshow in de kroegen van Den Bosch. Maak van jezelf het shinende middelpunt van de avond met onze fantastische led ringen!

Feestartikelen via De Horeca Bazaar!

Wanneer je feestartikelen zegt, zeg je De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar is een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. Via een zeer goede samenwerking met deze import partner kunnen wij deze leuke led ringen, en onze andere feestartikelen, aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! Wanneer u opzoek bent naar zeer grote aantallen led ringen of andere feestartikelen verwijzen wij u graag door naar de webshop van De Horeca Bazaar!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.