Oeteldonkstijl

Led ringen DE toevoeging op uw Carnavals outfit!

Led ringen zijn een zeer leuke toevoeging op uw Oeteldonkse kleding. U zult nog meer opvallen in de Oeteldonkse menigte met deze prachtige vingerlampjes.

Helaas, er zijn geen resultaten...
Carnaval is natuurlijk een feest van uiterste, een feest waarin gezelligheid en sfeer kernwoorden zijn. Tijdens carnaval staat de Oeteldonkse kleding, de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen natuurlijk centraal. Maar onze feestartikelen maken het natuurlijk helemaal compleet. Zo zorgen deze led ringen er bijvoorbeeld ook voor dat u als verrassen de verschijning door de Oeteldonkse straten loopt en de gasten in de Oeteldonkse horeca verstelt doet staan!

Led ringen in de kleuren van uw Carnavals outfit!

Wij bieden de led ringen aan in de kleuren blauw, rood, groen en wit. Op deze manier kunt u de leuke led ringen prachtig combineren met de kleuren van uw Oeteldonkse kleding. De led ringen geven een prachtig effect. U kunt de led ringen met een siliconen bandje om je vingers doen. Op deze manier creëer je je eigen lichtshow in de kroegen van Den Bosch. Maak van jezelf het shinende middelpunt van de avond met onze fantastische led ringen!

Feestartikelen via De Horeca Bazaar!

Wanneer je feestartikelen zegt, zeg je De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar is een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. Via een zeer goede samenwerking met deze import partner kunnen wij deze leuke led ringen, en onze andere feestartikelen, aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! Wanneer u opzoek bent naar zeer grote aantallen led ringen of andere feestartikelen verwijzen wij u graag door naar de webshop van De Horeca Bazaar!
9.1
Het door mij bestelde artikel is naar wens en snel geleverd.
Ik ben erg blij met het geleverde artikel en het is twee dagen na mijn bestelling bezorgd. Heel veel dank daarvoor.
Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.