Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Led ringen - blauw

Steel de show in Oeteldonk met deze prachtige led ringen!

Beschrijving

Carnaval in Den Bosch wordt met het jaar populairder! Waar voorheen vooral de Brabanders en Limburgers carnaval in Den Bosch kwamen vieren, daar is de rest van Nederland inmiddels ook geïnfecteerd met het carnavalsvirus! Carnaval in Oeteldonk is een waar begrip geworden in Nederland. Zoals er in Oeteldonk gefeest wordt, zo doen ze dat nergens! Oeteldonk is werkelijk uniek in de wereld!
Oeteldonk staat voor de ultieme sfeer, gezelligheid en gelijkheid. Deze gelijkheid komt ook terug in de traditionele kleding; iedereen draagt de rood wit gele Oeteldonk sjaal in combinatie met het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Daarnaast bieden wij ook de leukste sfeerproducten en toevoegingen op deze Oeteldonkse kleding!

Led ringen zijn de perfecte sfeermakers, vooral in Oeteldonk!


In Oeteldonk kan het bijna niet gek genoeg zijn. Daarom is het leuk om je traditionele Oeteldonkse kleding te combineren met opvallende feestartikelen of sfeermakers. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn deze led ringen een prachtige toevoeg op uw Oeteldonke kleding. De ringen zijn voorzien van een siliconen bandje waardoor de ring makkelijk om de vinger te schuiven is. Je vormt dan eigenlijk je eigen lichtshow! Het effect van de led ringen is maximaal wanneer u in een schemerige horecagelegenheid staat, of tijdens de avonduren in het donker!

Details

Deze led ringen hebben de volgende kenmerken:

- Zitten per 4 verpakt
- Alle vier de ledjes zijn blauw
- De led ringen zijn voorzien van een siliconen bandje om makkelijk al ring te dragen
- Geeft een prachtig effect in Oeteldonk
- Laagste prijsgarantie!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.