Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Feestartikelen carnaval Den Bosch › Nepsnorren & maskers

2 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Maak carnaval in Oeteldonk compleet met deze leuke nepsnorren en mooie maskers!

Carnaval is een feest waarin alles kan en alles mag, bijna alles dan. Verkleden en opmaken zoals je dat zelf wil, het kan niet gek genoeg. Voor het carnaval in Den Bosch (Oeteldonk) zijn de Oeteldonkse sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen uiteraard de absolute basis ingrediënten. Echter wil iedereen net dat beetje om nog meer op te vallen in de menigte. Daarvoor bent u bij Oeteldonkstijl zeker aan het juiste asdres! Wij bieden naast de Oeteldonkse must haves, ook leuke toevoegingen op uw Oeteldonkse kleding!

Nepsnorren en maskers als leuke feestartikelen voor carnaval!

Zoals gezegd zijn de Oeteldonkse sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen absolute must haves wanneer u carnaval gaat vieren in het gezellige en bruisen Oeteldonk. Daarnaast is het toch carnaval en carnaval staat voor gekke pakjes, verkleden en anders zijn dan de massa. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden de leukste toevoegingen op uw Oeteldonkse outfit. Zo zijn deze nepsnorren en Venitiaanse maskers zeer populaire carnavals accessoires. Uiteraard maken de mannen vooral gebruik van de mooie nep snorren, en zijn de Venitiaanse maskers vooral erg in trek als toevoeging op een vrouwelijke outfit!

Feestartikelen via De Horeca Bazaar

Oeteldonkstijl biedt u de producten die u absoluut nodig heeft tijdens uw bezoek aan Oeteldonk,maar zeker ook feestartikelen en accessoires om uw outfit helemaal compleet te maken. De toevoegingen kunnen wij aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland. Hoe wij dat doen? Heel simpel! Wij zijn trots op onze samenwerking met een van de grootste importeurs op het gebied van feestartikelen in Europa; De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar is gespecialiseerd in grote aantallen vooral gericht op horeca en evenementen.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.