Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Feestartikelen carnaval Den Bosch › Oeteldonk schminkstift

1 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Versier jezelf of iemand anders met deze Oeteldonk schmink stift!

Carnaval in Den Bosch wordt steeds groter, Oeteldonk trekt steeds meer bezoekers en moet steeds meer mensen kwijt in de stad. Daarom is Oeteldonk een echt buitenfeest. In Oeteldonk zijn namelijk erg veel buitenbarre te vinden waar je op straat gewoon een biertje kan halen. Daarbij lopen er op straat overal fanfare bands rond die Oeteldonkse nummers door hun instrumenten laten klinken. De Oeteldonk kleding is ook nog een begrip op zich. Deze kleding bestaat uit een boeren kiel of jas met daarop vele Oeteldonk emblemen, een lekkere warme Oeteldonk sjaal en wordt nog vaak aangevuld met andere Oeteldonk accessoires. Een van de populairste accessoires die je vind in Oeteldonk is deze prachtige Oeteldonk schmink stift! De Oeteldonk schmink stift geeft net dat extraatje aan je carnaval outfit! Ook is het leuk om met de Oeteldonk schmink stift door de kroeg te lopen en andere mensen te versieren!

De Oeteldonk schmink stift in de rood, wit, gele, kleuren

De Oeteldonk schmink stift is verkrijgbaar in de rood, wit, gele kleuren van de Oeteldonkse vlag. Maar waar komen deze kleuren eigenlijk vandaan? Een echte duidelijke verklaring is hierop helaas niet de geven. Maar de meest voorkomende verklaring verteld dat de gele en witte kleuren uit de Oeteldonkse vlag staan voor de katholieke kerk (carnaval was namelijk aanvankelijk een katholiek feest).

De Oeteldonk schmink stift en vele andere Oeteldonk producten

Oeteldonkstijl heeft naast deze mooie Oeteldonk schmink stift, nog veel meer Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen! Op al deze Oeteldonk kleding en Oeteldonk producten zit standaard de laagste prijsgarantie! En dit beloven wij, wanneer je ergens anders de zelfde Oeteldonk producten goedkoper voorbij ziet komen, laat dit ons even weten. Wij passen direct de prijs aan en matchen wij jou het verschil!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.