Oeteldonkstijl

Ook decoratie hebben we in de Oeteldonkse kleuren

Oeteldonk is een begrip geworden in Nederland. Uiteraard hebben we ook decoratie die helemaal gericht is op de Oeteldonkse kleuren.

Filters
Wit
Rood
Geel
Standaard
Prijs
Oeteldonk lint Oeteldonk kleding

Oeteldonk medaille lint

Versier alles in de Oeteldonkse stijl met dit prachtige Oeteldonkse lint!

Vanaf
0,29
Per stuk
Oeteldonkse vlag

Oeteldonk vlag

Laat de Oeteldonkse driekleur wapperen in de wind met deze prachtige Oeteldonk vlag

Vanaf
7,25
Per stuk
Waar carnaval in Den Bosch voorheen vooral werd gevierd door de Bosschenaren zelf, daar is Oeteldonk inmiddels een bekend fenomeen geworden in Nederland. Vanuit alle uithoeken van Nederland trekken hordes feestvierders richting de bruisende Bossche binnenstad om zich onder te dompelen in het ultieme feestgedruis.
Oeteldonk staat voor gezelligheid, saamhorigheid en gelijkheid. Dat is ook de reden dat je iedereen ziet lopen met de Oeteldonk sjaal en het populaire jasje met de Oeteldonk emblemen. Deze producten zijn bijna heilig in Oeteldonk. Daarnaast bieden we de leukste feestartikelen en party gadgets om uw feest in Oeteldonk uniek te maken. Zo ook deze Oeteldonkse feestdecoratie!

Ballonnen en vlaggenlijnen in de Oeteldonkse kleuren


Wij bieden het totaalassortiment om u een onvergetelijke carnaval in Oeteldonk te bezorgen. Oeteldonk is inmiddels zo'n enorm begrip geworden in Nederland, dat mensen hun huis of autos versieren tijdens de dagen van carnaval. Wij bieden de ballonnen en vlaggenlijnen van de beste kwaliteit, uiteraard in de Oeteldonkse kleuren.

Oeteldonk versiering tegen de laagste prijs van Nederland!


Wij bieden het l;eukste Oeteldonk assortiment van Nederland aan, en daarnaast ook nog eens met de laagste prijsgarantie. Wij kunnen de laagste prijs garanderen vanwege onze zeer nauwe samenwerking met De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar richt zich op het zeer grootschalig afzetten van bijv confetti kanonnen, ballonnen, glow sticks, maar ook bierbekers en shotglaasjes.
Deze zeer nauw samenwerking geeft ons de mogelijkheid om zeer scherp in te kopen en de marge die we daarmee extra hebben, geven we weer terug aan onze klanten; aan u dus!
9.1
Het door mij bestelde artikel is naar wens en snel geleverd.
Ik ben erg blij met het geleverde artikel en het is twee dagen na mijn bestelling bezorgd. Heel veel dank daarvoor.
Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.