Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Feestartikelen carnaval Den Bosch › Oeteldonkse decoratie

4 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Ook decoratie hebben we in de Oeteldonkse kleuren

Waar carnaval in Den Bosch voorheen vooral werd gevierd door de Bosschenaren zelf, daar is Oeteldonk inmiddels een bekend fenomeen geworden in Nederland. Vanuit alle uithoeken van Nederland trekken hordes feestvierders richting de bruisende Bossche binnenstad om zich onder te dompelen in het ultieme feestgedruis.
Oeteldonk staat voor gezelligheid, saamhorigheid en gelijkheid. Dat is ook de reden dat je iedereen ziet lopen met de Oeteldonk sjaal en het populaire jasje met de Oeteldonkse emblemen. Deze producten zijn bijna heilig in Oeteldonk. Daarnaast bieden we de leukste feestartikelen en party gadgets om uw feest in Oeteldonk uniek te maken. Zo ook deze Oeteldonkse feestdecoratie!

Ballonnen en vlaggenlijnen in de Oeteldonkse kleuren


Wij bieden het totaalassortiment om u een onvergetelijke carnaval in Oeteldonk te bezorgen. Oeteldonk is inmiddels zo'n enorm begrip geworden in Nederland, dat mensen hun huis of autos versieren tijdens de dagen van carnaval. Wij bieden de ballonnen en vlaggenlijnen van de beste kwaliteit, uiteraard in de Oeteldonkse kleuren.

Oeteldonk versiering tegen de laagste prijs van Nederland!


Wij bieden het l;eukste Oeteldonk assortiment van Nederland aan, en daarnaast ook nog eens met de laagste prijsgarantie. Wij kunnen de laagste prijs garanderen vanwege onze zeer nauwe samenwerking met De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar richt zich op het zeer grootschalig afzetten van bijv confetti kanonnen, ballonnen, glow sticks, maar ook bierbekers en shotglaasjes.
Deze zeer nauw samenwerking geeft ons de mogelijkheid om zeer scherp in te kopen en de marge die we daarmee extra hebben, geven we weer terug aan onze klanten; aan u dus!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.