Oeteldonkstijl

Ballonnen Oeteldonk mix - rood wit geel

Ballonnen gemixt in de rood-wit-gele kleuren van Oeteldonk!

Carnaval is een nationaal feest geworden. Waar het voorheen vooral het Zuiden van het land was dat heftige carnavalsdagen beleefde, is nu ook de rest van het land inmiddels om; carnaval is een van de mooiste en vooral gezelligste feesten die Nederland kent. 's-Hertogenbosch is de stad die jaarlijks het meeste bezoekers van buiten de eigen stadsgrenzen trekt. Deze gasten trekken dan niet naar Den Bosch maar naar Oeteldonk, dat is de naam die Den Bosch krijgt tijdens carnaval, de bijpassende Oeteldonkse kleding is hier een echte must geworden. Wanneer je Oeteldonk zegt; dan denk je aan feest, aan de kleuren rood-wit-geel, dan denk je aan de ultieme gezelligheid! En wat past er nou beter bij feest en gezelligheid dan ballonnen!?

Ballonnen in de Oeteldonkse kleuren!


Ballonnen zijn wellicht de meest bekende en meest gebruikte feestartikelen ter wereld! Waar ballonnen zijn, daar is het feest en andersom natuurlijk. Ballonnen mogen dan ook absoluut niet ontbreken tijdens carnaval. Ballonnen die worden gehangen in Oeteldonk, moeten uiteraard ook in de Oeteldonkse kleuren zijn. Dat is de reden dat wij de unieke combinatie rood-wit-gele ballonnen gemixt in een zakje leveren, speciaal laten maken voor Oeteldonk.

Unieke Oeteldonkse ballonnen mix in samenwerking met De Horeca Bazaar


De Horeca Bazaar staat te boek als een van de grootste importeurs van ballonnen in Nederland. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij zaken doen met deze gerenommeerde importeur. In onze drang om alle mogelijke feestartikelen in de Oeteldonkse kleuren beschikbaar te stellen, mogen de ballonnen uiteraard niet ontbreken. Samen met onze importpartner bieden wij deze rood-wit-gele ballonnen combinatie aan in een zak. Vanwege de scherpe en grootschalige inkoop, bieden wij deze ballonnen mix aan tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij ons altijd aan onze 24-uurs service houden, aangezien wij deze ballonnen zeer grootschalig op voorraad hebben.
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"