Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk medaille lint

Versier alles in de Oeteldonkse stijl met dit prachtige Oeteldonkse lint!

Beschrijving

Oeteldonk. Elk jaar weer een enorm spektakel! Steeds meer mensen komen naar onze prachtige stad om hier carnaval te komen vieren. Maar veel van dezen mensen van "boven de rivieren" weten niet dat carnaval in Oeteldonk, er anders aan toe gaat dan in andere steden. In Oeteldonk speelt speelt namelijk een rollenspel af tijdens de drie dagen van carnaval. In dit rollenspel hoort geen raad van elf, alaaf, of gekke pakjes. In Oeteldonk gaat het om de boeren kiel, de prins, de Oeteldonk emblemen en de rood, wit, gele kleuren! (zoals in de Oeteldonk sjaal).

Het rood, wit, gele Oeteldonk lint

De Oeteldonkse kleuren zijn dus rood, wit, geel. Deze kleuren hebben horen bij de geschiedenis van Oeteldonk. Hier vind je meer dan alleen de afkomst van de Oeteldonk kleuren! Het Oeteldonkse lint kan je overal voor gebruiken. Zo gebruiken wij het lint bijvoorbeeld voor onze shotglaasjes aan lint. Naast dit kan je zelf ook creatief worden met dit mooie lint natuurlijk! Pak een dagelijks voorwerp en verander het in een Oeteldonks meesterwerk! Zo maak jij je eigen carnaval accessoires.

Oeteldonk medaille lint tegen de laagste prijs van Nederland

Op Oeteldonkstijl ben je verzekerd van de laagste prijs van Nederland. Wij importeren veel van onze Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen geheel zelf. Op deze manier heb je geen tussenhandelaren die de prijs opdrijven. Zo kunnen wij deze prijsvoordelen doorschuiven naar onze klant! En wanneer je vóór 16:00 besteld, heb je je Oeteldonk producten de volgende dag al in huis!

Details

Het Oeteldonkse lint heeft de volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk lint is verkrijgbaar per 1 meter
- Het Oeteldonk lint heeft de rood, wit, gele kleuren
- Het Oeteldonk lint heeft een breedte van 10 mm
- Het Oeteldonk lint is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.