Oeteldonkstijl

Oeteldonk vlag

Laat de Oeteldonkse driekleur wapperen in de wind met deze prachtige Oeteldonk vlag

Oeteldonk is traditie, en dat is aan alles te zien in de Bossche binnenstad, van Oeteldonk emblemen en de Oeteldonk sjaal tot aan de aftrap na 11-11. Maar ook moet een Bosschenaar trots zijn op zijn stad tijdens carnaval. Dan wordt de rood met wit gestreepte vlag omgeruild voor de rood, wit en gele vlag.

Laat je liefde voor Oeteldonk wapperen in de wind!

Voor de carnaval is het prachtig om als echte Bosschenaar de straten gevuld te zien met de rood-wit-gele vlag. Dit is niet alleen prachtig voor de foto, maar laat ook de samenhorigheid zien die de Oeteldonkers hebben. Ook is deze vlag perfect voor inwoners van bijvoorbeeld Empel, Engelen en Hintham. Want ook buiten het centrum is het belangrijk dat mensen kunnen laten zien dat ze Oeteldonkers zijn.

Oeteldonk vlag voor een zacht prijsje!

Wat is er nou leuker dan carnaval? Juist ja, helemaal niks! Dit feest is natuurlijk het feest van het jaar, niet alleen voor familie en vrienden, maar ook voor Bossche ondernemingen. En omdat de feestgangers natuurlijk graag een pilsje lusten kan dit wel eens zeer doen in de portemonnee. Wij van Oeteldonkstijl snappen dat, en daarom hanteren wij de laagste prijs. En als je nog voordeliger uit wilt zijn koop je toch gewoon voor je hele vriendengroep in? Dan scheelt het nog meer geld. Ideaal dus.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
7.25