Oeteldonkstijl

Unieke toevoeging op uw Oeteldonk outfit; opblaasdieren voor om uw middel!

Opblaasdieren om uw middel zijn erg leuke toevoegingen op uw Oeteldonkse outfit, de kikker is in Den Bosch natuurlijk de beste keus!

Helaas, er zijn geen resultaten...
Carnaval in Den Bosch is geweldig! Den Bosch wordt in de dagen van carnaval omgedoopt tot Oeteldonk, een naam die bij de feestgangers in Nederland wellicht even bekend is als de naam Den Bosch. Vooral gasten uit Utrecht en de Randstad weten de weg richting het bruisende Oeteldonk erg goed te vinden. Tijdens carnaval in Den Bosch is het een absolute must om de Oeteldonk sjaal te dragen, in combinatie met het jasje met Oeteldonk emblemen. Deze combinatie zie je in alle straten, in alle kroegen. Maar daarnaast is het natuurlijk carnaval, en met carnaval wil je jezelf onderscheiden van de menigte.

Opblaasdieren voor om uw middel

Zoals gezegd is de Oeteldonkse kleding bijna heilig tijdens carnaval in Den Bosch. De rood-wit-gele kleding is een absolute must! Veel horecagelegenheden selecteren hier zelfs hun gasten op. Maar naast de Oeteldonkse kleding is het natuurlijk leuk om uzelf te onderscheiden van de menigte, zorgen dat je er op de een of andere manier bovenuit springt. Wij bieden u deze opblaasdieren die u om uw middel kunt doen. Met deze opblaasdieren voegt u iets unieks toe aan uw Oeteldonkse pak. Veel van de Oeteldonkse emblemen zijn voorzien van een kikken, daarom mag de kikker als opblaasdier natuurlijk niet ontbreken!

Feestartikelen via De Horeca Bazaar!

Wij bieden een zeer leuk en breed assortiment feestartikelen aan, allemaal tegen de laagste prijs van Nederland. Dat kunnen wij ten alle tijden garanderen vanwege onze goede samenwerking met een van Europa's grootste importeur van feestartikelen; De Horeca Bazaar! Wij zijn dan ook erg trots dat wij deze samenwerking aan hebben kunnen gaan.
Naast de garantie op de laagste prijs, kunnen we ook altijd uit voorraad leveren en daarom onze 24-uurs service garanderen.
Wanneer u opzoek bent naar grote aantallen strandballen en opblaas artikelen, dan verwijzen wij u graag door naar de site van De Horeca Bazaar.
9.1
Het door mij bestelde artikel is naar wens en snel geleverd.
Ik ben erg blij met het geleverde artikel en het is twee dagen na mijn bestelling bezorgd. Heel veel dank daarvoor.
Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.