Opblaasinstrument - microfoon

Zing als een nachtegaal met deze gekleurde microfoon, inclusief pompje

Opblaas instrumenten, inflatables, micro
Microfoons waren in eerste instantie een onderdeel van de telefoon, die in 1876 werd uitgevonden door Graham Bell. Deze microfoons werden dan ook als eerste gebruikt, maar hun frequentie-bereik was niet goed genoeg. Vanaf 1925 kwamen er individuele microfoons op de markt en sindsdien zijn hier vele veranderingen in geweest tot de microfoon die we nu kennen.

Opblaas microfoon in Oeteldonk

In Oeteldonk zie je soms de raarste dingen voorbij komen. Van een flamingo zwemband tot je hele arm volplakken met Oeteldonk tattoo’s, niks is te gek. Combineer deze opblaas microfoon met je boerenkiel of jasje met Oeteldonk emblemen en je Oeteldonk sjaal en je bent ready to go. Daarnaast matcht deze microfoon ook met je outfit doordat de kleur van het handvat geel is :-).

Opblaasbare microfoon kopen op Oeteldonkstijl

Wanneer je op onze webshop winkelt, hoef je niet meer het internet af te gaan om te kijken of je het ergens anders wellicht goedkoper kan vinden. Wij bieden namelijk altijd de laagste prijsgarantie op al onze producten. Zo maken wij carnaval in Oeteldonk voor iedereen bereikbaar. Daarnaast vinden we een snelle verzending ook heel belangrijk. Wanneer je onze artikelen op werkdagen voor 16:00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis!