Opblaasinstrument - mini microfoons

Zing als een nachtegaal met deze mini microfoons, inclusief pompje

Opblaas instrumenten, inflatables, mini
Smeer jij je keel voordat je altijd de straten van Oeteldonk betreedt? Ben jij de sfeermaker in de groep en zing jij altijd luidkeels mee met de echte carnavalskrakers? Dan is deze mini microfoon wellicht iets voor jou! Deze mini microfoons zijn ook per stuk verkrijgbaar, maar we bieden ook een speciale vriendenprijs aan. Hoe leuk is het om deze mini microfoons mee te nemen naar de kroeg en om deze uit te delen? Plezier gegarandeerd!

Opblaasbare mini microfoons is de perfecte match met je Oeteldonkse outfit

We snappen dat jij de spotlight wilt delen deze avond met deze mini microfoon, echter is het in Oeteldonk wel belangrijk dat je je ook aan de dress code houdt. Zonder boerenkiel en jasje met Oeteldonk emblemen en een Oeteldonk sjaal hoor je er niet bij. Gelukkig hebben wij een breed assortiment met Oeteldonk kleding, zodat jij niet buiten de boot valt.

Mini microfoons voor een scherpe prijs

Bij Oeteldonkstijl snappen we dat je je geld tijdens de carnaval liever uitgeeft aan een hoop bier. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je bij ons nooit teveel betaalt voor een Oeteldonk artikel. Wij bieden namelijk altijd de laagste prijsgarantie. Zie je dit artikel ergens anders goedkoper? Laat het ons dan direct weten! We passen de prijs dan meten voor je aan. Wanneer je onze artikelen op werkdagen voor 16:00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis!