Oeteldonkstijl

Van Oeteldonkse bril tot mooie festival bril!

Carnaval staat voor verkleden, in de Oeteldonkse stijl of naar een stijl naar keuze. Zonnebrillen zijn altijd leuke accessoires tijdens carnaval!

brilmontuur oeteldonk carnaval den bosch

Oeteldonks brilmontuur

Rood wit gele bril die uw Oeteldonkse outfit helemaal compleet maakt!

Vanaf
2,72
Per stuk
Waar carnaval voorheen vooral een feest was dat gevierd werd door feestgangers in het Zuiden van het land, daar is tegenwoordig heel Nederland besmet geraakt met het carnavals virus. Vanuit alle uithoeken van het land trekken feestvierders richting het Zuiden om deel te nemen aan carnaval. De Bosch is dan de stad die het meest geliefd is bij de gasten van buitenaf. Vooral gasten uit Utrecht en de Randstad weten de weg richting Oeteldonk (naam van Den Bosch tijdens carnaval) erg goed te vinden! Wij bieden de leukste producten en accessoires om meteen met de juiste Oeteldonkse kleding en accessoires voor de dag te komen in Oeteldonk!

Oeteldonkse zonnebrillen en alle andere kleuren!

De Oeteldonkse must have zijn natuurlijk de Oeteldonk sjaal en het jasje met de typisch Oeteldonk emblemen. Maar uiteraard gaan we veel verder in de rood-wit-gele kleuren. Zo ook deze prachtige en unieke Oeteldonkse zonnebrillen. Deze accessoire maakt uw Oeteldonkse outfit natuurlijk helemaal compleet! Daarnaast bieden we u ook een uitgebreid assortiment andere zonnebrillen wanneer u een match zoekt met een ander type outfit! Voor iedere outfit een andere zonnebril!

Oeteldonkse zonnebril tegen een zeer lage prijs!

De Oeteldonkse zonnebril is een uniek ontwerp van Oeteldonkstijl. Maar u zult zich vast afvragen hoe wij deze prachtige Oeteldonkse zonnebril aan kunnen bieden tegen een dusdanig lage prijs. Het antwoord is heel simpel; wij werken zeer nauw samen met onze importpartner De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar is al sinds jaar en dag een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. Vanwege de goed contacten in Azie, kunnen wij de Oeteldonkse brillen tegen een zeer goede prijs inkopen. En uiteindelijk geven we dit voordeel weer terug aan onze klanten; aan u dus!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...