Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Feestartikelen carnaval Den Bosch › Zonnebrillen

7 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Van Oeteldonkse bril tot mooie festival bril!

Waar carnaval voorheen vooral een feest was dat gevierd werd door feestgangers in het Zuiden van het land, daar is tegenwoordig heel Nederland besmet geraakt met het carnavals virus. Vanuit alle uithoeken van het land trekken feestvierders richting het Zuiden om deel te nemen aan carnaval. De Bosch is dan de stad die het meest geliefd is bij de gasten van buitenaf. Vooral gasten uit Utrecht en de Randstad weten de weg richting Oeteldonk (naam van Den Bosch tijdens carnaval) erg goed te vinden! Wij bieden de leukste producten en accessoires om meteen met de juiste Oeteldonkse kleding en accessoires voor de dag te komen in Oeteldonk!

Oeteldonkse zonnebrillen en alle andere kleuren!

De Oeteldonkse must have zijn natuurlijk de Oeteldonk sjaal en het jasje met de typisch Oeteldonkse emblemen. Maar uiteraard gaan we veel verder in de rood-wit-gele kleuren. Zo ook deze prachtige en unieke Oeteldonkse zonnebrillen. Deze accessoire maakt uw Oeteldonkse outfit natuurlijk helemaal compleet! Daarnaast bieden we u ook een uitgebreid assortiment andere zonnebrillen wanneer u een match zoekt met een ander type outfit! Voor iedere outfit een andere zonnebril!

Oeteldonkse zonnebril tegen een zeer lage prijs!

De Oeteldonkse zonnebril is een uniek ontwerp van Oeteldonkstijl. Maar u zult zich vast afvragen hoe wij deze prachtige Oeteldonkse zonnebril aan kunnen bieden tegen een dusdanig lage prijs. Het antwoord is heel simpel; wij werken zeer nauw samen met onze importpartner De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar is al sinds jaar en dag een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. Vanwege de goed contacten in Azie, kunnen wij de Oeteldonkse brillen tegen een zeer goede prijs inkopen. En uiteindelijk geven we dit voordeel weer terug aan onze klanten; aan u dus!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.