Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Glitter make-up & schmink

Glitter make-up als finishing touch aan uw Oeteldonkse kleding!

Carnaval in Den Bosch staat voor gezelligheid, gemoedelijkheid en vooral om de ultieme sfeer. Oeteldonk, zoals de stad Den Bosch heet tijdens carnaval, trekt niet voor niets zoveel gasten van buiten de stad. Vooral veel feestgangers uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting Oeteldonk erg goed te vinden. Volle treinen komen aan op Oeteldonk Centroal.... Vaak zijn zelfs deze gasten getooid in een jasje met Oeteldonkse emblemen, uiteraard in combinatie met de overbekende rood-wit-gele Oeteldonk sjaal! Wij bieden u echter ook de ultieme producten uw Oeteldonkse voorkomen te perfectioneren; de glitter make-up!

Glitter make-up voor de dames in Oeteldonk!

Zoals gezegd zijn de Oeteldonkse sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen haast onmisbaar voor een geslaagd feestavontuur in het mooie Oeteldonk. Echter is het toch carnaval en is het logisch dat u zich verder wil onderscheiden van de menigte. Wij bieden een zeer breed assortiment glitter make-up waarmee u het glitterende middelpunt wordt van Oeteldonk. Van glitter nagellak tot glitter lippenstift; ons assortiment glitter make-up is zeer populair onder de vrouwelijke Oeteldonk gasten.

Glitter make-up tegen de laagste prijs van Nederland!

Glitter make-up wordt steeds populairder onder het uitgaanspubliek. Stand out from the crowd, en dat kun je waarmaken met deze prachtige glitter make-up. Wij bieden de glitter nagellak, oogschaduw en andere glitter make-up producten aan tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe wij dit kunnen doen? Wij werken zeer intensief samen met onze importpartner De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar is een van de grootste importeurs op het gebied van feestartikelen en party gadgets in Europa. De Horeca Bazaar richt zich op de grootafnemers van oa Hawaii slingers, confetti shooters, shotglaasjes en ballonnen.
Vanwege onze nauwe samenwerking kunnen wij zeer efficient onze producten voeren en het u aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.