Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Glitter make-up & schmink › Fake blood

1 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Professioneel nep bloed wanneer je Oeteldonk ingaat als zombie!

Carnaval is enorm hot. Waar carnaval voorheen vooral gevierd werd door mensen uit Brabant en Limburg zelf, daar is de rest van Nederland inmiddels ook geïnfecteerd met het carnavalsvirus. Oeteldonk is de meest populaire carnavalsstad van Nederland, by far! Vanuit alle hoeken van het land trekken treinen vol met feestvierders richting de bruisende binnenstad van Den Bosch.
In Oeteldonk spelen de rood wit gele kleding, Oeteldonkse sjaal en de Oeteldonkse emblemen uiteraard de absolute hoofdrol Wij bieden echter ook de leukste toevoegingen op deze Oeteldonkse producten, zoals deze professionele tubes nep bloed.

Professionele tubes nep bloed, ideaal voor Oeteldonk!

Zoals gezegd zijn de Oeteldonk producten onmisbaar wanneer u carnaval gaat vieren in Den Bosch. Echter is het leuk om jezelf te onderscheiden van de rood-wit-gele massa. Met deze tubes nep bloed is dat prima mogelijk. Deze tubes worden ook in het theater en televisie gebruikt en zijn perfect om een angstaanjagend effect te creëren.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.