Oeteldonkstijl

Professioneel nep bloed wanneer je Oeteldonk ingaat als zombie!

Deze professionele tube nep bloed is zeer geschikt om een angstaanjagend effect mee te creëren. Gaat u als Dracula, Vampier of Zombie? Dan is deze tube nep bloed perfect!

fake blood

Fake blood

Dracula of vampier? Dan is fake blood is must!

Vanaf
3,25
Per stuk
Carnaval is enorm hot. Waar carnaval voorheen vooral gevierd werd door mensen uit Brabant en Limburg zelf, daar is de rest van Nederland inmiddels ook geïnfecteerd met het carnavalsvirus. Oeteldonk is de meest populaire carnavalsstad van Nederland, by far! Vanuit alle hoeken van het land trekken treinen vol met feestvierders richting de bruisende binnenstad van Den Bosch.
In Oeteldonk spelen de rood wit gele kleding, Oeteldonkse sjaal en de Oeteldonk emblemen uiteraard de absolute hoofdrol Wij bieden echter ook de leukste toevoegingen op deze Oeteldonkse producten, zoals deze professionele tubes nep bloed.

Professionele tubes nep bloed, ideaal voor Oeteldonk!

Zoals gezegd zijn de Oeteldonk producten onmisbaar wanneer u carnaval gaat vieren in Den Bosch. Echter is het leuk om jezelf te onderscheiden van de rood-wit-gele massa. Met deze tubes nep bloed is dat prima mogelijk. Deze tubes worden ook in het theater en televisie gebruikt en zijn perfect om een angstaanjagend effect te creëren.
9.1
Het door mij bestelde artikel is naar wens en snel geleverd.
Ik ben erg blij met het geleverde artikel en het is twee dagen na mijn bestelling bezorgd. Heel veel dank daarvoor.
Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.