Oeteldonkstijl

Glitter bodygel - blauw

Val op in Oeteldonk met deze blauwe glitter make-up!

Oeteldonk is de bekende naam die Den Bosch krijgt tijdens de dagen van carnaval. Waar carnaval voorheen vooral werd gevierd door de mensen uit de stad zelf, is Oeteldonk inmiddels zeer populair in de rest van het land. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Oeteldonk de meeste gasten van buiten de Bossche grenzen trekt van alle Zuidelijke carnavalssteden. Oeteldonk is een begrip aan het worden!
Het kledingsvoorschrift in Oeteldonk is helder; de rood-wit-gele Oeteldonk sjaal en het bekende jasje met Oeteldonk emblemen zijn een absolute must wanneer je carnaval gaat vieren in Oeteldonk! Uiteraard bieden wij deze attributen aan, echter bieden wij daarnaast ook de leukste toevoegingen op uw Oeteldonkse kleding aan.

Shinend door Oeteldonk met deze blauwe glitter make-up!


De rood-wit-gele Oeteldonkse must haves bieden wij aan tegen de laagste prijs van Nederland. Echter bieden wij ook de leukste producten om uw Oeteldonkse outfit nog verder op te pimpen en net dat beetje extra's te geven! Zo is deze blauwe glitter make-up onwijs populair bij het uitgaanspubliek en geeft u de mogelijkheid om u nog verder uit te dossen in de dagen van carnaval. De prachtige glitter make-up zorgt voor een prachtig effect!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
3.25