Oeteldonkstijl

Glitter bodygel - goud

Prachtige glitter make-up als finishing touch op uw Oeteldonkse kleding!

Oeteldonk is de naam van Den Bosch tijdens carnaval. Door de jaren heen is Oeteldonk steeds populairder geworden, inmiddels is Oeteldonk uitgegroeid tot een waar begrip in Nederland. Het is dan ook niet verrassend dat Oeteldonk jaarlijks de meeste carnavalsgasten trekt van alle carnavalssteden in het Zuiden van Nederland. Vooral feestvierders uit Utrecht en Amsterdam weten de weg richting Oeteldonk goed te vinden.
Oeteldonk staat met name bekend vanwege zijn duidelijke manier van kleden. Iedereen heeft de Oeteldonk sjaal om de nek en draagt het jasje met de Oeteldonk emblemen over de schouders.Deze attributen zijn de basisingrediënten voor een geslaagde carnaval in Oeteldonk!

Gouden body glitter gel; DE aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!


Zoals gezegd zijn de Oetelonkse sjaal en Oeteldonkse emblemen heilig! Iedereen in de straten, in de kroegen en op de markt loopt met de rood-wit-gele attributen! Maar carnaval is carnaval en ook in Oeteldonk geldt natuurlijk; hoe opvallender, hoe beter! Dat is ook de reden dat wij naast de Oeteldonkse producten, ook hele leuke toevoegingen aanbieden op uw Oeteldonkse kleding. Zo is deze gouden glitter gel onwijs populair onder carnavalsvierders. Waar het festivalpubliek afgelopen zomer kennis heeft gemaakt met de toegevoegde waarde van de glitter make-up, is het nu de beurt aan het carnavalspubliek!
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"