Oeteldonkstijl

Glitter bodygel - paars

Deze prachtige professionele glitter gel maakt u Oeteldonk proof!

"Carnaval in Oeteldonk" is een waar begrip aan het worden in Nederland. Nergens ter wereld wordt er zo gefeest als in de dagen van carnaval in Den Bosch. Oeteldonk is niet voor niets veruit de meest populaire carnavalsstad van Nederland. Hordes feestgangers trekken vanuit alle uithoeken in Nederland richting het mooie Oeteldonk. Carnaval in Oeteldonk staat voor een fantastische sfeer, ongekende gezelligheid en gaat met een intensiteit waar u een aantal dagen van bij moet komen.
Iedereen kent de populaire Oeteldonk sjaal en het mooie traditionele jasje met de Oeteldonk emblemen. Echter is carnaval ook een traditie waar je je kan onderscheiden van de rest. Ook daarvoor bieden wij de leukste accessoires!

Met deze paarse glitter gel zet u de puntjes op de i met betrekking tot uw Oeteldonkse outfit!


Het is lastig om jezelf te onderscheiden tijdens een traditioneel feest zoals Oeteldonk. Deze paarse glitter gel geeft u deze mogelijkheid wel! Op een zeer eenvoudige manier maakt u uw Oeteldonkse outfit compleet en uniek. Helemaal in combinatie met onze andere glitter make up zult u letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk vormen. Deze professionele glitter make-up heeft de festivalgangers al betoverd en nu is het de beurt aan de carnavalsvierders!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
3.25