Oeteldonkstijl

Glitter bodygel - turquoise

Prachtige glitter gel; DE pperfecte aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

Carnaval in Den Bosch is een begrip in Nederland. Oeteldonk is een begrip in Nederland. Vanuit alle uithoeken van het land trekken duizenden feestvierders richting de mooie binnenstad van Den Bosch om deel te nemen aan dit unieke feest. Oeteldonk is dan ook veruit de meest populaire carnavalsstad van Nederland.
Wanneer je voor de eerste keer carnaval gaat vieren in Den Bosch, is het goed om te weten dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen eigenlijk heilig zijn.... Deze items zijn een absolute must! Echter is het natuurlijk ook zaak om onderscheidend te zijn. Deze prachtige professionele glitter gel helpt u een handje!

Uniek in Oeteldonk met deze professionele glitter gel!


Zoals gezegd is Oeteldonk een traditioneel feest waarbij de rood-wit-gele kleding en feestartikelen het meest belangrijk zijn. Echter is carnaval ook een feest van uiterste; gek is nog steeds niet gek genoeg. Dat is ook de reden dat wij de leukste producten voor u selecteren zodat u uw traditionele Oeteldonkse outfit in strand kan houden en toch onderscheidend kan zijn van de rest. deze prachtige glitter gel is geschikt voor lichaam en gezicht en bieden u de mogelijkheid om op een makkelijke manier het stralende middelpunt in Oeteldonk te zijn!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 261
9.1
261 Beoordelingen
"Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!"
3.25