Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Glitter make-up & schmink › Glitter eyeliner

6 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Geeft een unieke touch aan uw Oeteldonkse kleding!

Carnaval in Den Bosch is voor veel mensen het absolute hoogtepunt van het jaar. En dan hebben we het niet alleen over de Bosschenaren of Brabanders zelf. Carnaval in Den Bosch (Oeteldonk) is een begrip dat in heel Nederland bekendheid krijgt. Vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting het bruisende Oeteldonk erg goed te vinden! Niet voor niets is Oeteldonk de carnavalsstad met de meeste bezoekers. Iedereen die ooit in de Oeteldonkse polonaise heeft gestaan, weet dat de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen bijna heilig zijn. Deze producten zijn een absolute must! Echter zou carnaval carnaval niet zijn wanneer u zich niet onderscheidt van de grote menigte. Met deze prachtige glitter eyeliner geven wij u de mogelijkheid om op een zeer makkelijke manier, zeer onderscheidend te zijn!

Hoe werkt deze glitter eyeliner precies?

Dat is erg eenvoudig! Zoals reguliere eyeliner is ook deze glitter eyeliner voorzien van een borsteltje waardoor de glitters zeer makkelijk zijn aan te brengen. Deze glitter eyeliner wordt geproduceerd in Engeland en wordt gebruikt door vele grote merken en voor modeshows!
De eyeliner is voorzien van een zeer hoge dichtheid glitters; dit geeft een prachtig aanblik. Met deze glitter eyeliner bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Uniek in Oeteldonk!

Tijdens carnaval mag je even gek doen, dan is het goed om even buiten de lijntjes te kleuren..... (bijna) alles mag! Natuurlijk bent u gekleed in de prachtige rood wit gele Oeteldonkse kleding, echter kunt u zich met deze prachtige glitter eyeliner op een zeer makkelijke manier onderscheiden van de enorme menigte. Deze professionele glitter eyeliner is erg mooi in the zetten met onze overige glitter make-up producten! Zorg ervoor dat u de mannen om laat kijken in de Oeteldonkse kroegen en ga voor deze prachtige glitter eyeliner!

Oeteldonkse emblemen, kleding en feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden het totale Oeteldonkse pakket; de Oeteldonk emblemen, Oeteldonkse kleding maar ook de leukste accessoires en feestartikelen! Wij bieden dit alles ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Op het gebied van import werken wij zeer nauw samen met; De Horeca Bazaar, een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. Vanwege deze goede samenwerking creëren wij schaalvoordelen, bedingen we de beste inkoopprijzen en de extra marge geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus!
Bijkomend voordeel is dat we al onze Oeteldonkse producten uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.