Oeteldonkstijl

Geeft een unieke touch aan uw Oeteldonkse kleding!

Oeteldonk staat voor rood wit geel, maar misschien zelfs nog wel meer voor gekkigheid. Zorg dat u opvalt in de Oeteldonkse kroegen en maak gebruik van onze zeer populaire glitter eyeliner!

Filters
Blauw
Rood
Groen
Roze
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
fullmoon party oetelonk

Glitter eyeliner - Goud

Prachtige glitter make up maakt uw Oeteldonkse outfit compleet!

Vanaf
3,00
Per stuk
oeteldonkse glitterverf

Glitter eyeliner - Roze

Met onze professionele glitter make up bent u DE eyecatcher in Oeteldonk!

Vanaf
3,00
Per stuk
glow in the dark verf oeteldonk

Glitter eyeliner - Zilver

Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze zilveren glitter eyeliner!

Vanaf
3,00
Per stuk
Carnaval in Den Bosch is voor veel mensen het absolute hoogtepunt van het jaar. En dan hebben we het niet alleen over de Bosschenaren of Brabanders zelf. Carnaval in Den Bosch (Oeteldonk) is een begrip dat in heel Nederland bekendheid krijgt. Vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting het bruisende Oeteldonk erg goed te vinden! Niet voor niets is Oeteldonk de carnavalsstad met de meeste bezoekers. Iedereen die ooit in de Oeteldonkse polonaise heeft gestaan, weet dat de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen bijna heilig zijn. Deze producten zijn een absolute must! Echter zou carnaval carnaval niet zijn wanneer u zich niet onderscheidt van de grote menigte. Met deze prachtige glitter eyeliner geven wij u de mogelijkheid om op een zeer makkelijke manier, zeer onderscheidend te zijn!

Hoe werkt deze glitter eyeliner precies?

Dat is erg eenvoudig! Zoals reguliere eyeliner is ook deze glitter eyeliner voorzien van een borsteltje waardoor de glitters zeer makkelijk zijn aan te brengen. Deze glitter eyeliner wordt geproduceerd in Engeland en wordt gebruikt door vele grote merken en voor modeshows!
De eyeliner is voorzien van een zeer hoge dichtheid glitters; dit geeft een prachtig aanblik. Met deze glitter eyeliner bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Uniek in Oeteldonk!

Tijdens carnaval mag je even gek doen, dan is het goed om even buiten de lijntjes te kleuren..... (bijna) alles mag! Natuurlijk bent u gekleed in de prachtige rood wit gele Oeteldonkse kleding, echter kunt u zich met deze prachtige glitter eyeliner op een zeer makkelijke manier onderscheiden van de enorme menigte. Deze professionele glitter eyeliner is erg mooi in the zetten met onze overige glitter make-up producten! Zorg ervoor dat u de mannen om laat kijken in de Oeteldonkse kroegen en ga voor deze prachtige glitter eyeliner!

Oeteldonkse emblemen, kleding en feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden het totale Oeteldonkse pakket; de Oeteldonk emblemen, Oeteldonkse kleding maar ook de leukste accessoires en feestartikelen! Wij bieden dit alles ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Op het gebied van import werken wij zeer nauw samen met; De Horeca Bazaar, een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. Vanwege deze goede samenwerking creëren wij schaalvoordelen, bedingen we de beste inkoopprijzen en de extra marge geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus!
Bijkomend voordeel is dat we al onze Oeteldonkse producten uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen.
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...