Oeteldonkstijl

Glitter eyeliner - Blauw

Glitter make up is de nieuwste rage voor uitgaand Nederland!

Heel Nederland is inmiddels bekend met het begrip "carnaval in Oeteldonk". De afgelopen jaren heeft Oeteldonk enorm aan naamsbekendheid gewonnen en trekken hordes mensen vanuit heel Nederland richting de bruisende Bossche binnenstad. Oeteldonk is dan ook de meest populaire carnavalsstad van Nederland.
Iedereen die in Den Bosch is geweest tijdens carnaval, weet dat het straatbeeld gedomineerd wordt door rood-wit-gele Oeteldonk sjaal en de uitermate populaire jasjes met de Oeteldonk emblemen. Deze items zijn praktisch heilig. Wij bieden u de items tegen de laagste prijs van Nederland en geven u de mogelijkheid om u alsnog te onderscheiden van deze rood-wit-gele massa met het aanbieden van de leukste toebehoren!

Glitter make up maakt uw Oeteldonkse outfit direct bijzonder!


Deze glitter eyeliner, en de rest van onze glitter make-up, was enorm populair gedurende het festivalseizoen. Onze vrouwelijk klanten kochten de producten in zeer grote aantallen. Vanwege de professionele aard van onze glitter make-up, sloeg het enorm aan.
Nu is onze glitter make up ook de ideale manier om uw Oeteldonkse kleding (met sjaal en jasje) in een handomdraai uniek te maken. Deze glitter eyeliner is dan ook het mooiste in combinatie met de rest van onze prachtige glitter make up collectie!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
3.5