Oeteldonkstijl

Glitter eyeliner - Goud

Prachtige glitter make up maakt uw Oeteldonkse outfit compleet!

Oeteldonk is inmiddels een begrip onder de Nederlandse feestgangers. Vanuit alle uithoeken in Nederland trekken er feestvierders naar het Zuiden om het carnaval in Den Bosch mee te kunnen maken. Oeteldonk is dan ook de meest populaire bestemming van alle carnavalssteden.
Vooral party gangers uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting Den Bosch goed te vinden.
Iedereen die ooit carnaval in Den Bosch gevierd heeft, weet dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen een absolute must zijn voor een geslaagde carnaval. Echter is het tijdens carnaval juist ook de bedoeling om eens gek te doen en uniek te zijn; onze prachtige collectie professionele glitter make-up helpt u daarbij!

Glitter eyeliner en andere glitter make-up geeft een unieke touch aan uw Oeteldonkse outfit!


Zoals gezegd heeft carnaval in Oeteldonk zijn eigen traditionele, rood-wit-gele, kleding. Echter wil u uw zelf ook graag onderscheiden van de rest. Dit dilemma hebben we vaker gehoord en daarom bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment glitter make-up. Deze glitter make-up zorgt ervoor dat u kunt opvallen terwijl u wel voldoet aan de traditionele Oeteldonkse kleding! Deze prachtige glitter eyeliner is daar een goed voorbeeld van; u bent gegarandeerd het stralende middelpunt in Oeteldonk!
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"