Oeteldonkstijl

Glitter eyeliner - Groen

Glitter make up geeft de finishing touch aan uw Oeteldonkse kleding!

Oeteldonk is hot! Carnaval in Den Bosch heeft de afgelopen jaren een enorme groei in populariteit gemaakt. Waar het voorheen vooral Brabanders en Limburgers waren die carnaval vierde, daar is carnaval inmiddels uitgegroeid tot een feest dat in heel het land bekend is. Oeteldonk is dan ook de meest populaire stad van alle carnavalssteden in het Zuiden; vooral gasten uit Utrecht en de Randstad komen in grote getale richting Den Bosch.
Voor degene die eerder carnaval in Den Bosch heeft meegemaakt, weet dat de Oeteldonk sjaal en het bekende jasje met de Oeteldonk emblemen bijna heilig zijn in Den Bosch. Vanzelfsprekend bieden wij deze must haves aan, echter bieden we ook de leukste toevoegingen aan zodat u zichzelf kan onderscheiden in de Oeteldonkse menigte!

Glitter make up is de nieuwe rage in Oeteldonk!


Deze glitter eyeliner en de rest van ons assortiment glitter make-up heeft de laatste jaren een enorme vlucht gemaakt in populariteit. Wij bieden professionele glitter make up aan die ook gebruikt wordt door professioneel fotografen en modeshows. Deze glitter make-up maken wij beschikbaar voor het grote publiek. De glitter make up was al een enorme rage tijdens het festivalseizoen en nu is carnaval aan de beurt. Met enorm gemak zorgt u voor een unieke look met onze prachtige glitter make up!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
3.5