Oeteldonkstijl

Glitter eyeliner - Rood

Glitter make up is DE finishing touch voor uw Oeteldonkse outfit!

glow in the dark eyeliner
glow in the dark make up
Oeteldonk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar begrip in heel Nederland. Waar voorheen vooral het Zuidelijke deel van Nederland carnaval vierde, daar heeft de rest van Nederland het carnavalsvirus inmiddels ook te pakken. Oeteldonk is by far de meest populaire carnavalsstad van Nederland, zelfs nog boven Maastricht.
Wie het carnavalsfeest in Den Bosch al ooit heeft meegemaakt, weet dat de rood wit gele Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen absoluut noodzakelijk zijn wanneer je naar Den Bosch komt. Echter is carnaval ook een feest waar je jezelf en uniek kunt zijn, Wij bieden daarom ook de leukste producten; ons glitter make-up assortiment is daar een zeer goed voorbeeld van.

Glitter make up zorgt in een handomdraai voor een unieke Oeteldonkse outfit!


Deze rode glitter eyeliner, en de rest van ons glitter make up assortiment, waren afgelopen festivalseizoen een ware rage.... De producten waren niet aan te slepen. Deze prachtige, professionele glitter make up wordt veelvuldig gebruikt door professionele fotografen en gebruikt voor modeshows. Het prachtige glitter effect zorgt ervoor dat u uw Oeteldonkse outfit in een handomdraai uniek maakt. Op deze manier kunt u vasthouden aan de traditionele Oeteldonkse kleding en toch onderscheidend zijn van de menigte!
Op voorraad! Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 157
9.1
157 Beoordelingen
3.5