Oeteldonkstijl

Glitter eyeliner - Roze

Met onze professionele glitter make up bent u DE eyecatcher in Oeteldonk!

Carnaval in Den Bosch is de laatste jaren een begrip geworden. Heel Nederland kent Oeteldonk inmiddels, en de echte feestvierders hebben het inmiddels in levende lijven meegemaakt! Oeteldonk is niet voor niets de meest populaire carnavalsstad van Nederland! Hordes mensen trekken richting de prachtige Bossche binnenstad.
Iedereen die al eens in Oeteldonk is geweest, weet dat de Oeteldonk sjaal en de boerenkiel met de Oeteldonk emblemen een absolute must zijn tijdens carnaval in Den Bosch.... iedereen loopt ermee. Wij bieden daarnaast ook de leukste toevoegingen om uw traditionele Oeteldonkse outfit toch uniek te maken!

Glitter make up voor een onvergetelijke Oeteldonk ervaring!


Deze prachtige roze glitter eyeliner was enorm populair tijdens het afgelopen festivalseizoen, net als al onze andere professionele glitter make-up. Ook tijdens carnaval zijn deze producten niet aan te slepen. Onze vrouwelijke Oeteldonk gangers zijn er gek op; in een handomdraai verander je je traditionele Oeteldonk outfit in een unieke verschijning! Met onze glitter make-up bent u de absolute eyecatcher in Oeteldonk!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 261
9.1
261 Beoordelingen
"Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!"
3.5