Oeteldonkstijl

Glitter eyeliner - Zilver

Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze zilveren glitter eyeliner!

Iedereen is inmiddels bekend met carnaval in Den Bosch, iedereen kent Oeteldonk. Waar carnaval een aantal jaar terug nog voornamelijk werd gevierd door feestgangers uit het Zuiden van het land, daar is inmiddels ook de rest van Nederland geïnfecteerd met het carnavalsvirus. Of met het Oeteldonk virus kunnen we misschien beter zeggen; Oeteldonk is veruit de meest populaire carnavalsstad van Nederland.
Zoals u wellicht weet zien de Oeteldonkse straten er wat eentonig uit; overal ziet u de Oeteldonk sjaal en de jasjes met de kenmerkende Oeteldonk emblemen. Om dit beeld wat diverser te maken bieden wij u ook de leukste producten aan waarmee u uw Oeteldonkse outfit in een handomdraai omtovert tot een unieke verschijning!

Glitter make-up is DE finishing touch aan uw Oeteldonkse outfit!


Deze prachtige zilveren eyeliner vormt, net als de rest van ons glitter make-up assortiment, de ideale toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding. De glitter make-up was een absolute rage tijdens afgelopen festivalseizoen, de producten waren niet aan te slepen. Onze vrouwelijke klanten waren lyrisch over deze professionele glitter make-up. Zelfs bekende fotografen en grote modeshows maken gebruik van deze prachtige glitter make-up. Door onze verschillende glitter producten te combineren tovert u uw traditionele Oeteldonkse outfit in een handomdraai om tot een unieke verschijning!
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"