Oeteldonkstijl

Prachtige glitter lippenstift, DE aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

Met deze unieke glitter lippenstift bent u letterlijk het fonkelende middelpunt in het Oeteldonkse feestgedruis

Filters
Blauw
Rood
Groen
Roze
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
Oeteldonk is de afgelopen jaren enorm gegroeid als merk. De populariteit van Oeteldonk is ongekend. Niet voor niets is Den Bosch momenteel absoluut de meest populaire carnavalsstad voor feestgangers van buitenaf. Vooral gasten uit de Randstad en Utrecht weten de wegen richting Oeteldonk erg goed te vinden. Ieder jaar trekken er meer en meer mensen richting de bruisende Bossche binnenstad. Wij willen er graag voor zorgen dat u goed beslagen ten ijs komt; daarom bieden wij zowel de Oeteldonkse kleding aan, als feestartikelen waarmee u kunt zorgen dat u zich onderscheid van de menigte!

Hoe werkt deze prachtige glitter lippenstift?

Wij bieden een breed assortiment aan glitter make up zodat u zich kan onderscheiden van de rest. Natuurlijk bent u voorzien van de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen, maar het is toch carnaval en u wil niet precies hetzelfde zijn als alle andere. Daar biedt deze glitter lippenstift uitkomt! De lippenstift is afkomtig van het merk PaintGlow uit Engeland. Deze glitter lippenstift wordt ook door de grote modemerken ingezet tijdens fotoshoots en modeshows. Wij bieden het aan voor het grote publiek.

Glitter lippenstift maakt uw Oeteldonkse kleding compleet!

De rood wit gele sjaal en het jasje met emblemen zijn basis benodigdheden voor een goede carnaval in Oeteldonk. Maar carnaval zou carnaval niet zijn als je je ook wil onderscheiden van de rest. Wij bieden deze mogelijkheid met deze professionele unieke glitter lippenstift. Werkelijk een lust voor het oog! De glitter lippenstift bieden we aan in veel verschillende kleuren zodat u uw Oeteldonkse outfit perfect kunt matchen met de juiste kleur glitter lippenstift.

Oeteldonk producten met de laagste prijsgarantie!

Wij bieden niet alleen het leukste assortiment Oeteldonk producten, we bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland. Dat kunnen wij doen omdat we zeer nauw samenwerken met een van de grootste importeurs van confetti shooters, ballonnen en andere feestartikelen in Europa; De Horeca Bazaar.
Vanwege deze sterke samenwerking creëren we grootschalige inkoopvoordelen die we weer terug kunnen geven aan onze klanten; aan u dus!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...