Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Glitter lippenstift - Goud

Gouden lippenstift; prachtige toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!

Beschrijving

Carnaval is een feest van extremen. Alles staat in het teken van sfeer, gezelligheid en gekkigheid. Dat is carnaval. Waar carnaval vroeger vooral gevierd werd door feestgangers in het Zuiden van het land, daar is tegenwoordig iedereen geïnfecteerd met het carnavalsvirus. Vanuit alle uithoeken van het land trekken feestgangers naar e carnavalssteden in het Zuiden van het land. Vooral Den Bosch (met carnaval "Oeteldonk" genaamd) trekt erg veel gasten uit Utrecht en de Randstad. Oeteldonk is dan ook de meest populaire stad onder carnavalsvierder die buiten hun eigen stadsgrenzen gaan feesten. In Oeteldonk staan de Oeteldonk sjaal> en het jasje met de Oeteldonkse carnavalsemblemen centraal. Sterker nog; deze accessoires zijn haast heilig in Oeteldonk. Iedereen loopt ermee. Gelukkig bieden wij ook leuke producten waarmee je je kunt onderscheiden van de menigte.

Glitterende lippenstift; voor het betere sjanswerk in Oeteldonk!


Zoals gezegd geldt in Oeteldonk een bepaalde klederdracht, rood-wit-geel staat duidelijk centraal. Echter is het carnaval en wil je je wat kunnen onderscheiden van de grote hoop. Daar bieden wij de leukste producten voor aan.... Zo ook deze prachtig glitterende gouden lippenstift. Sjansen in Oeteldonk was nog nooit zo makkelijk en zo leuk! Deze glitterende gouden lippenstift is enorm populair tijdens het festival seizoen en is nu ook enorm hot onder onze vrouwelijk carnavals vierders!

Details

Deze glitter lippenstift heeft de volgende eigenschappen:

- Wordt geproduceerd in Engeland
- Professionele kwaliteit
- Geeft een prachtig glitter effect
- Laagste prijsgarantie
- Veel verschillende kleuren

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.