Oeteldonkstijl

Glitter lippenstift - Groen

Glinsterende groene lippen, sluit perfect aan op uw Oeteldonkse kleding!

Oeteldonk is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder feestvierend Nederland, een fenomeen zelfs! Oeteldonk staat voor gezelligheid en saamhorigheid.... voor de ultieme sfeer! Het is niet voor niets dat Oeteldonk de meest populaire carnavalsbestemming is voor feestvierders die het buiten de eigen stadsgrenzen zoeken. Vooral carnavalsvierders uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting Oeteldonk erg goed te vinden.
Wanneer je ooit in Oeteldonk bent geweest, dan weet je dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen bijna heilig zijn, dat is een absolute must. Daarnaast is het zaak je zo leuk mogelijk te onderscheiden van de rood-wit-gele menigte, gelukkig bieden wij daar de leukste producten voor!

Prachtige groene glitter lippenstift voor een perfecte Oeteldonk outfit!


Oeteldonk kenmerkt zich door alle rood-wit-gele versieringen en accessoires. Echter is en blijft het carnaval; stand out from the crowd! Dat is precies wat je doet met deze oogverblindende groene glitter lippenstift! Het geeft direct een prachtige finishing touch aan uw Oeteldonkse kleding en zorgt ervoor dat het verleiden in de Oeteldonkse kroegen nog eenvoudiger wordt gemaakt!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 261
9.1
261 Beoordelingen
"Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!"
3.5