Oeteldonkstijl

Glitter nagellak - Blauw

Blauwe glitter nagellak als aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

carnaval is al lang niet meer een feest dat exclusief is voor het Zuiden van het land. Inmiddels is heel Nederland geïnfecteerd met het carnavalsvirus. Natuurlijk vieren veel Zuidelijke feestvierders carnaval binnen de eigen stadsgrenzen en gaan de mensen van buiten de traditionele carnavalssteden richting het Zuiden. Wat dat betreft is Oeteldonk de meest populaire carnavalsbestemming voor mensen van buitenaf. Oeteldonk trekt het meeste mensen van buiten de eigen stadsgrenzen van alle carnavalssteden, vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad trekken veelal naar Oeteldonk. In Oeteldonk zijn de rood-wit-gele sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen haast heilig. Daarom is het leuk om deze Oeteldonkse kleding aan te vullen met andere leuke producten.

Glitter nagellak als ultieme aanvulling op uw Oeteldonkse outfit


Natuurlijk zijn de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen standaard accessoires wanneer je carnaval gaat vieren in Den Bosch. Echter wil je ook wel iets waar je mee opvalt, waarmee je je kan onderscheiden van de grote hoop. Daar helpen we je natuurlijk graag bij. Deze blauwe glitter nagellak is razend populair onder de feestende dames. In het festivalseizoen werd dit product al erg veel verkocht en ook tijdens carnaval gaat de blauwe glitter nagellak erg hard!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
3.5