Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Glitter nagellak - Blauw

Blauwe glitter nagellak als aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

Beschrijving

carnaval is al lang niet meer een feest dat exclusief is voor het Zuiden van het land. Inmiddels is heel Nederland geïnfecteerd met het carnavalsvirus. Natuurlijk vieren veel Zuidelijke feestvierders carnaval binnen de eigen stadsgrenzen en gaan de mensen van buiten de traditionele carnavalssteden richting het Zuiden. Wat dat betreft is Oeteldonk de meest populaire carnavalsbestemming voor mensen van buitenaf. Oeteldonk trekt het meeste mensen van buiten de eigen stadsgrenzen van alle carnavalssteden, vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad trekken veelal naar Oeteldonk. In Oeteldonk zijn de rood-wit-gele sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen haast heilig. Daarom is het leuk om deze Oeteldonkse kleding aan te vullen met andere leuke producten.

Glitter nagellak als ultieme aanvulling op uw Oeteldonkse outfit


Natuurlijk zijn de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen standaard accessoires wanneer je carnaval gaat vieren in Den Bosch. Echter wil je ook wel iets waar je mee opvalt, waarmee je je kan onderscheiden van de grote hoop. Daar helpen we je natuurlijk graag bij. Deze blauwe glitter nagellak is razend populair onder de feestende dames. In het festivalseizoen werd dit product al erg veel verkocht en ook tijdens carnaval gaat de blauwe glitter nagellak erg hard!

Details

Deze glitter nagellak heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Volledig cosmetisch gekeurd
- Een potje heeft een inhoud van 15ml
- Geeft een prachtig glitter effect aan uw nagels
- Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.