Oeteldonkstijl

Glitter nagellak - Groen

DE finishing touch aan uw Oeteldonkse kleding!

De tijd dat het vieren van carnaval enkel voor het Zuidelijke deel van Nederland is, is voorbij. Carnaval is een begrip geworden waar heel Nederland inmiddels naar uitkijkt. Vanuit alle delen van Nederland trekken feestvierders richting de typische carnavalssteden in het Zuiden, vooral Oeteldonk is meer en meer in trek. Oeteldonk is de carnavalsstad die jaarlijks het meeste gasten van buiten de eigen stadsgrenzen trekt. Wanneer je carnavals gaat vieren in Oeteldonk is het goed om te weten dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen eigenlijk onmisbaar zijn voor een geslaagde carnaval. Echter bieden wij ook de leukste producten waarmee u zich net wat verder kan onderscheiden van de rest.

Maak uw Oeteldonkse outfit compleet met deze glitter nagellak!


Natuurlijk zijn er een aantal basis items die u absoluut moet hebben wanneer u carnaval gaat vieren in Oeteldonk. Deze rood wit gele must haves draagt iedereen, het is traditie. Echter is het ook leuk en belangrijk om een unieke outfit te creëren waarmee u opvalt; het is tenslotte carnaval! Deze groene glitter nagellak is de ultieme manier om uw outfit a te maken, het is de finishing touch.
Deze prachtige glitter nagellak was al erg in trek tijdens het festivalseizoen en nu helemaal hot onder onze vrouwelijke bezoekers voor carnaval!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
3.5