Oeteldonkstijl

Glitter nagellak - Zilver

Prachtige zilveren glitter nagellak voor de perfecte Oeteldonk outfit!

Carnaval staat voor gekkigheid, sfeer en gezelligheid. Iedereen is gelijk tijdens carnaval en de sfeer is ongeëvenaard. Waar carnaval voorheen vooral een feest was voor het Zuiden van het land, daar staat het inmiddels op de feestagenda van heel feestend Nederland! Oeteldonk is de carnavalsstad die het meeste gasten trekt van buiten de eigen stadsgrenzen. Oeteldonk is een begrip geworden. De Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen zijn heilig wanneer je carnaval gaat vieren in Den Bosch. Echter bieden we ook producten waarmee je je kan onderscheiden van de feestende menigte.

Glitter nagellak is de finishing touch van uw Oeteldonkse kleding!


Onze vrouwelijk klanten zijn het roerend eens; deze glitterende nagellak is de absolute finishing touch aan uw Oeteldonkse klding. De zilveren nagellak geeft een feestelijk, maar toch chique effect aan uw Oeteldonkse kleding en zorgt ervoor dat u zich op een subtiele manier kan onderscheiden van de rest. Deze zilveren glitter nagellak is een van onze absolute hardlopers onder de dames!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
3.5