Oeteldonkstijl

Glitter make-up geeft uw Oeteldonkse kleding een nieuwe dimensie!

Oeteldonk staat voor rood-wit-geel, iedereen draagt het. Met deze prachtige glitter paintliner kunt u zichzelf onderscheiden van de Oeteldonkse menigte!

Filters
Blauw
Rood
Groen
Roze
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
Oeteldonk is de laatste jaren uitgegroeid tot een bekend begrip in Nederland. Iedereen jent, of heeft weleens gehoord, van het fantastische carnaval in Den Bosch. Oeteldonk is niet voor niets de meest populaire carnavalsbestemming van alle carnavalssteden. Vooral feestvierders uit Utrecht en Amsterdam weten de weg richting Oeteldonk prima te vinden. In Oeteldonk staan de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen natuurlijk centraal. Maar wij bieden u de leukste extras om u te kunnen onderscheiden van Oeteldonkse menigte!

Hoe werkt de glitter paintliner precies?

Heel simpel! Met deze glitter paintliner kun je zeer mooie, en gedetailleerde, tekeningen maken op de huid. Door het fantastische glitter effect vormt dit een absolute eyecatcher, ook in Oeteldonk! Deze glitter paintliner is geproduceerd in Engeland door de gerenommeerde fabrikant PaintGlow. Al onze UV en glitter make up voldoen dan ook aan de regelgeving met betrekking tot cosmetica.

Glitter make-up als finishing touch aan uw Oeteldonkse outfit!

Natuurlijk staan de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen centraal tijdens carnaval in Den Bosch. Maar carnaval zou carnaval niet zijn als je jezelf ook wil onderscheiden van de menigte. Daarom bieden wij naast de traditionele Oeteldonkse kleding, ook de leukste toevoegingen op uw carnavalskleding aan. Met deze glitter paintliner creëert u de leukste en meest fantastische decoratie...... op uw eigen huid!! U vormt letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Oeteldonkse producten tegen de aller- allerlaagste prijs!

Oeteldonkstijl.nl biedt u de meest populaire Oeteldonkse kleding, maar ook de leukste toevoegingen op uw carnavalspak. Uw complete Oeteldonk outfit door slechts een druk op de knop! Wij bieden niet alleen het leukste assortiment, wij bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland. Door onze zeer strakke samenwerking met De Horeca Bazaar, importeren wij onze producten zeer efficiënt. De marge die we daardoor overhouden geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...