Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Glitter make-up & schmink › Glitter paintliner

2 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Glitter make-up geeft uw Oeteldonkse kleding een nieuwe dimensie!

Oeteldonk is de laatste jaren uitgegroeid tot een bekend begrip in Nederland. Iedereen jent, of heeft weleens gehoord, van het fantastische carnaval in Den Bosch. Oeteldonk is niet voor niets de meest populaire carnavalsbestemming van alle carnavalssteden. Vooral feestvierders uit Utrecht en Amsterdam weten de weg richting Oeteldonk prima te vinden. In Oeteldonk staan de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen natuurlijk centraal. Maar wij bieden u de leukste extras om u te kunnen onderscheiden van Oeteldonkse menigte!

Hoe werkt de glitter paintliner precies?

Heel simpel! Met deze glitter paintliner kun je zeer mooie, en gedetailleerde, tekeningen maken op de huid. Door het fantastische glitter effect vormt dit een absolute eyecatcher, ook in Oeteldonk! Deze glitter paintliner is geproduceerd in Engeland door de gerenommeerde fabrikant PaintGlow. Al onze UV en glitter make up voldoen dan ook aan de regelgeving met betrekking tot cosmetica.

Glitter make-up als finishing touch aan uw Oeteldonkse outfit!

Natuurlijk staan de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen centraal tijdens carnaval in Den Bosch. Maar carnaval zou carnaval niet zijn als je jezelf ook wil onderscheiden van de menigte. Daarom bieden wij naast de traditionele Oeteldonkse kleding, ook de leukste toevoegingen op uw carnavalskleding aan. Met deze glitter paintliner creëert u de leukste en meest fantastische decoratie...... op uw eigen huid!! U vormt letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Oeteldonkse producten tegen de aller- allerlaagste prijs!

Oeteldonkstijl.nl biedt u de meest populaire Oeteldonkse kleding, maar ook de leukste toevoegingen op uw carnavalspak. Uw complete Oeteldonk outfit door slechts een druk op de knop! Wij bieden niet alleen het leukste assortiment, wij bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland. Door onze zeer strakke samenwerking met De Horeca Bazaar, importeren wij onze producten zeer efficiënt. De marge die we daardoor overhouden geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.