Oeteldonkstijl

Glitter paintliner - Blauw

Prachtige glitter paintliners; gegarandeerd een unieke Oeteldonkse outfit!

Carnaval in Den Bosch wordt groter en groter. De aantrekkingskracht van Oeteldonk groeit ieder jaar verder. Hordes mensen komen met treinen aan op Oeteldonk Centroal om de bruisende Bossche binnenstad op te zoeken. Oeteldonk is dan ook de carnavalsstad die jaarlijks het meeste gasten trekt met carnaval.
Wie al eens in Oeteldonk is geweest, weet dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen eigenlijk een absolute must zijn voor een geslaagde carnaval in Den Bosch. Echter is carnaval ook een feest waarin je jezelf wil onderscheiden van de menigte. Ook hiervoor bieden wij de leukste producten, uiteraard tegen de laagste prijs!

Blauwe glitter paintliners voor een oogverblindende Oeteldonk outfit!


Ons assortiment glitter make-up is ontzettend populair. Deze trend heeft zich ingezet met de opkomst van de festivals. De vrouwelijke festivalgangers zijn razend enthousiast over ons assortiment glitter make-up. Dat is ook niet zo raar, onze glitter producten worden gebruikt door professionele make-up visagisten en worden ingezet tijdens grote modeshows. Het resultaat is werkelijk oogverblindend.
Deze prachtige glitter paintliners zijn perfect geschikt om gedetailleerde teksten of tekeningen op de huid aan te brengen, uiteraard met een prachtig glitter effect als resultaat. Met deze glitter paintliner bent u zonder enige twijfel de eyecatcher in Oeteldonk!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
3.5