Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Glitter paintliner - Groen

Glitter make up maakt van u het stralende middelpunt in Oeteldonk!

Beschrijving

Carnaval in Den Bosch is de afgelopen jaren enorm hard gegroeid; het is eigenlijk een waar begrip geworden. Iedereen in Nederland kent Oeteldonk. Het is niet voor niets dat Oeteldonk de meest populaire carnavalsstad van Nederland is. Hordes feestgangers trekken richting Oeteldonk om zich te mengen in de Oeteldonkse menigte. Oeteldonk staat voor gezelligheid, gelijkheid en sfeer.
Maar Oeteldonk staat vooral ook voor rood wit geel, voor de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Uiteraard bieden wij deze producten aan. Maar wij bieden ook producten aan waarmee u zich perfect kan onderscheiden van de Oeteldonkse menigte; deze glitter paintliners zijn daar erg goede voorbeelden van!

Glitter make up tilt uw Oeteldonkse outfit naar een hoger niveau!


Deze glitter paintliners, en onze andere glitter make up, zijn razend populair bij onze vrouwelijke klanten. Vooral gedurende afgelopen festivalseizoen waren deze producten niet aan te slepen. Ook tijdens Oeteldonk vormt dit de ideale manier om uw Oeteldonkse outfit om te toveren tot een unieke aanblik. Ons assortiment glitter make-up wordt gebruikt door professionals in in verschillende grote modeshows. Wij maken het product beschikbaar voor het grote publiek!
Met deze glitter paintliner kunt u zeer gedetailleerde glitterteksten of tekeningen op de huid aanbrengen op de huid. Helemaal in combinatie met onze overige glitter make-up vormt u zo de eyecatcher in Oeteldonk!

Details

Deze glitter paintliner heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Prachtige glitter afbeelding of teksten mee te creëren
- Geschikt voor lichaam en gezicht
- Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.