Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Multifunctioneel; de Oeteldonkse sjaal

Na een lange lange dag carnaval vieren in Den Bosch, is het tijd om naar huis te gaan. Tenzij je te voet of met de fiets bent, neem je de trein, bus of Oeteltaxi. Je hebt de nodige alcoholische versnaperingen genuttigd - zoals het hoort - en je dut een beetje weg tijdens het vervoer naar huis. Je ligt niet echt comfortabel en als je op plaats van bestemming bent, voel je de pijn in je nek. Komt dit je bekend voor?

We hebben een nieuwtje voor je: dit probleem is verleden tijd! We gaan er voor het gemak even vanuit dat iedere Bosschenaar een Oeteldonkse sjaal om zijn nek heeft hangen - zoals het hoort. In 6 eenvoudige stappen, transformeer jij jouw Oeteldonkse sjaal in een super fijn en zacht kussentje!

Oeteldonkskussen

kussentje

Slaap zacht!

en bestel hem hier --> Oeteldonk sjaal
Geschreven op 26-10-2016
SHARE
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.