Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Lachende oogjes

Emoji emblemen zijn een leuke toevoeging op uw Oeteldonkse jasje!

Carnaval in Den Bosch geldt als het absolute toppunt van feest! Met carnaval is Den Bosch voor heel eventjes Oeteldonk. Oeteldonk is al lang niet meer alleen voor Bosschenaren of omwonende. Van Randstedelingen tot Limburgers; iedereen trekt richt Oeteldonk om de geweldige sfeer van de Bossche carnaval mee te kunnen krijgen. Om het ultieme Oeteldonk gevoel te krijgen, is het goed om ook een Oeteldonk outfit aan te trekken. De Oeteldonkse sjaal en het Oeteldonk jasje zijn daarvoor de basis ingrediënten. Het Oeteldonkse jasje is uiteraard voorzien van de Oeteldonkse emblemen die wij met het breedste assortiment van Nederland aanbieden, tegen de meest scherpe prijs!

Emoji emblemen als aanvulling op uw Oeteldonkse emblemen


De Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje zijn uiteraard de twee basis ingrediënten voor uw gelaagde Oeteldonkse outfit! De rood-wit-gele accessoires maken het vervolgens helemaal compleet. Het Oeteldonkse jasje is uiteraard voorzien van een mooie hoeveelheid Oeteldonk emblemen die de sfeer van Oeteldonk perfect uitdragen. Naast de Oeteldonkse emblemen bieden wij u ook de mega populaire geborduurde emoji emblemen aan voor een leuke afwisseling op uw jasje of boerenkiel.
Dit lachende emoji embleem past natuurlijk perfect bij de sfeer van Carnaval in het mooie Oeteldonk; dat is namelijk altijd lachen!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75