Oeteldonk emblemen; Algemeen

Carnaval in Den Bosch staat vooral bekend vanwege het overduidelijke straatbeeld; De Oeteldonk sjaal en jasje met Oeteldonk emblemen. Dit zijn twee absolute must-haves in Oeteldonk!

incl BTW
excl BTW
Filters


Standaard
Prijs
Goedkope oeteldonkse emblemen kopen

Oeteldonk embleem - Meske

Een kei mooi Oeteldonks embleem voor op de jasjes van alle Oeteldonkse meskes!

Vanaf
1,99
Per stuk
Oeteldonk embleem gouden ster

Oeteldonk embleem - Gouden ster

Zing jij ook altijd de sterren van de hemel? Dan verdien jij een gouden ster Oeteldonk embleem!

Vanaf
2,12
Per stuk
<
1
2
>
Carnaval is het ultieme volksfeest! Straten, pleinen en kroegen staan bomvol met feestvierende mensen. Van jong tot oud en van klein tot groot. Waar voorheen vooral het Zuidelijke deel van Nederland carnaval vierde, daar is inmiddels ook de rest van Nederland geïnfecteerd geraakt met het carnavals virus. De meest populaire carnavalsbestemming voor gasten van buiten Brabant en Limburg, is de stad Den Bosch. Tijdens carnaval wordt deze stad ook wel "Oeteldonk" genoemd. In Oeteldonk staan twee kledingstukken centraal: de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen.

Leuke en unieke Oeteldonk emblemen voor de laagste prijs!

Zoals gezegd zijn de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen bijna heilig tijdens carnaval in Den Bosch. De rood wit gele kleuren zijn niet over het hoofd te zien.... Iedereen, maar dan ook echt iedereen loopt in deze kleuren rond! Oeteldonkstijl biedt u de leukste en meest unieke Oeteldonk emblemen aan tegen de laagste prijs van Nederland. Oeteldonk emblemen kopen doet u dus bij Oeteldonkstijl.nl!

Waarom zijn de Oeteldonk emblemen zo belangrijk?

Oeteldonk is een traditie. De rood wit gele kleuren zijn bijna heilig, net als de Oeteldonk sjaal en de boerenkiel met de Oeteldonk emblemen. Iedereen in de stad doet mee. Steeds vaker komen er ook mensen van buiten Den Bosch richting het gezellige Oeteldonk om zich onder te dompelen in het ultieme feestgedruis. Vanwege de enorme populariteit van carnaval in Den Bosch zijn horeca eigenaren genoodzaakt om selectiever deurbeleid te voeren. Wanneer je de Oeteldonk kleding aan hebt, is de kans dat je de horeca binnenkomt aanzienlijk groter dan wanneer je voor een andere Outfit kiest.
9.2
Goed
Zeer goed
Leuk en snel
Ze hadden zelfs een leuke kaart bij gedaan
Top
Het kwam snel en was van goede kwaliteit.
Ok maar niet zoals de afbeelding -> keurig opgelost door kantenservice!
Het pak voldeed maar op de afbeelding van de achterkant zou een tekst staan, deze stond er niet op. Teru...